Windows 10 Snapdragon 820 Üzerinde Çalışmalar Yapıyor!

Microsoft, Windows 10 işletim sisteminin mobil işlemcisi olan Snapdragon 820 üzerinde çalıştığına dair bir video yayınladı. Detayı haberimizde...

Microsoft Windows 10 işletim sisteminin donnımlar ile ne kadar uyumlu olacağını geleceğe dönük olduğunu göstermek için video yayınladı. Microsoft'un yayınlamış olduğu video da Windows 10'un Qualcomm'un yeni işlemcisi olan Snapdragon 820'nin nasıl çalıştığı videoda yer almakta. Windows 10'un giriş seviyesindeki dizüstü işlemciler sayesinde performans sergileyen Snapdragon 820 sınırları zorlaması bir yana yüksek başarısı ile dikkatleri üzerine çekiyor.

4GB RAM ve Snapdragon 820 ile çalışmakta olan Windows 10 Adobe Photoshop CC açıldıktan sonra CPU'ya ısrarcı davranan radial blur efekti uygulanmakta. Windows 10'un popüler oyunları arasında World of Tanks Blitz de teste tabi tutulacak ve Snapdragon 820 ile akıcı bir şekilde devam edecek. Video izleme ve Microsoft Edge tarayıcı testinden de başarılı bir şekilde geçen Snapdragon 820'nin Windows 10 ile nasıl çalıştığına aşağıdaki videodan izleyebilirsiniz.

Siz Windows 10 Snapdragon 820'nin üzerinde çalışmasını nasıl buldunuz?

dilay-kaya
Dilay Kaya
Tüm yazıları
Yakın bir zamanda Teknoce ailesine katılmış olan Dilay, burada yazdıklarını geniş bir kitleye duyurmak için çabalıyor.