LG X Power 2, 4.500mAh Bataryası İle Geliyor!

Bataryası ile dikkatleri üzerine çeken LG X Power 2'nin çıkış tarihi ve özellikleri...

Telefonun selefi LG X Power'ın Temmuz 2016 başlarında Kanada'da piyasaya sürüldüğünü göz önünde bulunduracak olursak, cihazın son aylarda Kuzey Amerika'da raflarda yerini alması bekleniyor.

Yeni elde edilen bilglere göre; 4.500mAh pil ömrü le gelecek olan LG X Power 2 bu haziran ayında Güney Kore'de piyasada olması bekleniyor.
LG Şubat 2017'de Mobil Dünya Kongresi'nde cihazı duyurmuş ve Mart 2017'de Latin Amerika'da piyasaya sürülecek ve arkasından ABD gibi başka pazarlarda yer alacağı söylenmişti.

ETNews, firmanın Güney Kore pazarında ilk kez yerini almayı seçmesinin Güney Koreli tüketicilerin "taleplerini yerine getirmek" ve aynı zamanda verdiği yanıtları gözlemlemek" olduğunu doğruluyor.

LG X Power ile iki gün şarj ömrü vaat eden telefonun diğer özelliklerine gelelim, 5.5 inç HD ekran, 1.5 GHz sekiz çekirdekli yonga seti (basın açıklamasında markaya lişkin ayrıntılar vermedi) modele bağlı olarak 2GB yada 1.5 GB RAM, MicroSD desteği ile beraber 16GB dahili depolama ve 13 megapksel arka ve 5 megapiksel ön kameraya yer verilmiş.

Siz LG X Power'ın özelliklerini nasıl buldunuz?

dilay-kaya
Dilay Kaya
Tüm yazıları
Yakın bir zamanda Teknoce ailesine katılmış olan Dilay, burada yazdıklarını geniş bir kitleye duyurmak için çabalıyor.