LG'den 2 Katlanabilir Telefon için Patent!

LG bağlantılı yeni bir proje için 2 patent başvurusu yaptı. Samsung'dan sonra LG'de katlanabilir telefon kervanına katılmış oldu.

Kıvrılabilir ve katlanabilir ekranlar için patent alan şirketlerin sayısı her geçen gün artıyor. Bu şirketler arasında LG'de yer alıyor. Bu ayın başlarında LG'nin katlanabilir telefon ile gelebileceğini söylemiştik ancak ortada böyle güçlü bir delil yoktu. Ortaya çıkan raporlara göre sözü edilen katlanabilir telefon modelleri için patent alınmış.

US D777.131S, US D777.132S kod adlı iki pantent başvurusu yer alıyor. LG patentleri, Samsung'un patentlerinde belirttiği gibi dışa doğru değil. LG'nin modelleri içeriye doğru kıvrılmış olarak görünüyor. Yıl sonunda katlanabilir telefonu görebileceğimiz söyleniyor bence bu yakın bir tarih. LG'den bu yıl katlanabilir bir telefon beklemiyorum açıkçası. Belki 2018'de. Bilemiyorum. Teknoloji devleri bu bakımda şaşırtabilir. Bekleyip göreceğiz..

Geçtiğimiz birkaç yıl önce yine katlanabilir ekranların ve akıllı telefonların sayısız patentini ve korsanlığını gördük. Bununla birlikte hiçbiri aslında tüketici ürünleri olarak piyasaya sürülmedi. Bugün, LG katlanabilir cihaz için patent dosyası ortaya çıktı. Bu sefer söylentiler şirketin gerçekten yakın zamanda böyle bir ürünü planladığı belirtildi. Dediğim gibi her yıl duyduğumuz için bu yılda birşey beklemiyoruz.

Sizce bu yıl katlanabilir telefonlarla tanışacak mıyız?

dilay-kaya
Dilay Kaya
Tüm yazıları
Yakın bir zamanda Teknoce ailesine katılmış olan Dilay, burada yazdıklarını geniş bir kitleye duyurmak için çabalıyor.