LG'den Sivrisinek Kovucu Televizyonunu Tanıttı!

LG ürettiği akıllı telefonlarla ön plana çıksa da ürettiği akıllı televizyonlarla da kullanıcıların beğenisini kazanıyor. LG bu kez sivrisinek kovucu televizyon üretti!

LG bilindiği gibi teknolojinin pek çok alanında kendi ürünlerini sunmaya devam ediyor. Daha önceleri ilk olarak sivrisinek kovucu özelliğine sahip klimasıyla karşımıza çıkan LG şimdide bu özelliği televizyonlarında kullanımaya başladı gibi.

LG'nin 32LH520D kod adına sahip televizyonu kullanıldığı odada sivisinekleri odadan uzaklaştırmaya fırsat tanıyor. İnsanların duyamayacağı ses dalgaları yayarak ortamdan sivrisinekleri uzaklaştıran televizyon bununla birlikte ultrason teknolojisini de kullanıyor. 1366 x 768 piksel çözünürlüğüne sahip olan 32 inç boyutunda ki televizyon 20 watt gücünde hoparlörlerle birlikte geliyor.

İlk olarak Hindistan'da satışa çıkan LG'nin yeni nesil televizyonu önümüzde ki aylarda sivrisineklerin fazla olduğu Filipinler ve Sri Lanka'da da satışa çıkacak. İki farklı modelle kullanıcıların karşısına çıkmaya hazırlanan LG'nin yeni televizyonlarının satış fiyatları 349 dolar ve 706 dolar olacak.

sindar-okay
Şindar Okay
Tüm yazıları
Çayı seven, çay sevmeyeni anlamayan ne yazık ki işi gereği genelde soğuk çay içen bu dertten muzdarip.. Ayrıca iki nokta cemiyetinin başkanı (..) Hayatı genel anlamda çay ve bilgisayar ile geçer. 2004 yılından bu yana editör ve gözden geçiren olarak çalışıyor. Teknoloji alanında makale ve haber ve analizler yazdı. Hizmetlerin gerçek kullanıcıları nasıl etkilediği hakkında bilgiler ile ilgileniyor. Elbette hayatta başka şeyler yapmak için çok çalışmak gerektiğine inanıyor. Çok mu uzun oldu?