iPhone 7 Ne Zaman Çıkacak?

iPhone 7 hakkında sürekli yeni bir iddia çıkıyor. Bunlardan biri de telefonunun çıkış tarihi ile ilgili. Peki iPhone 7 ne zaman satışa sunulacak. İşte bu sorunun cevabı..

Apple kullancılarını aklında uzun zamandır aynı soru var iphone-7/" class="tag-url tag-type-1" title="iphone 7">iPhone 7 ne zaman çıkacak? Daha çıkmadan merak konusu oldu. Beklenen soru yanıt buldu. Yenilikleriyle fark yaratacak özel cihaz, kablosuz şarj özelliği, ana ekran tuşunun değişecek olması, çerçeve yapısında radikal değişiklikler olacağı konuşulan iPhone 7 ile ilgili yaşanan son gelişmeler haber içeriğinde. iPhone 7 özellikleri çok beğenilecek. iOS 10 sürümü ile piyasaya çıkacak olan bu özel cihaz kullancıları bir hayli etkileyeceğe benziyor. iPhone 7 görünümü nasıl olacak en çok merak edilen konular arasında yer alıyor.

Teknoloji tutkunlarının heyecanla beklediği özel cihazın görüntüleri internete sızmış durumda. iPhone 5S modeliyle birlikte parmak izi okuyuculu ana ekran tuşuna geçiş yapan Apple, bir yeniliğe daha gidiyor. Hatırlayacağımız üzere iPhone 6S, 3D Touch özelliği ile geldi. Bu özellik sayesinde ekrana uyguladığımız basınç kuvvetine göre telefonun farklı fonksiyonlarına ulaşabiliyoruz. İşte Apple, aldığı son patentle birlikte ana ekran tuşuna da 3D Touch özelliği eklemeyi hedefliyor. Iphone 7 çıkış tarihi belli oldu. Günden güne merak edilen sorular burada yanıt bulacak. Apple yeni dizaynıyla bizleri şaşırtmaya devam edecek. Merakla beklenen iphone 7 çıkış tarihi ve iphone 7 fiyatı detaylarıyla Ajans Haber'de.

iPHONE 7 NE ZAMAN ÇIKACAK BELLİ OLDU MU
iPhone 6’da olduğu gibi 4.7 inçlik bir ekrana sahip olması beklenen yeni iPhone’un 5GB RAM’e sahip olacağı sıklıkla dile getirilen iddialar arasında yer alıyor. Başka bir söylentiye göre ise yeni akıllı telefonun hafızası, iPhone 6 ve iPhone 6 Plus’tan farklı olmayacak ve ürün, 16, 64 ve 128 GB kapasite seçenekleri ile piyasaya sürülecek. Apple’ın yeni modelinin iOS 9 ya da iOS 10 işletim sistemi ile çalışacağı tahmin edilirken, 2016 yılında tanıtılması bekleniyor. iPhone 7 ve iPhone 7 Plus ise Eylül ayında bizlere tanıtılacak. Eylül ayı diyoruz ama bu her zaman yapılan takvimden kaynaklanıyor. Yoksa bazı kaynakların Apple'ın Haziran ayında düzenleyeceği Geliştiriciler Konferansı 2016'da iPhone 7 cihazını görebileceğimizi söylüyor. iphone 7 büyük bir ihtimalde 2016'nın son çeyreğinde satışa sunulacak. Söylentiler arasında iPhone 7'nin 2017 yılına sarkacağı da ifade ediliyor.

iPHONE 7 ÖZELLİKLERİ

Büyük özelliklerinden biri wireless şarj aleti olacak. Dizayn açısından ise Apple'ın en az iki kuşak aynı tasarımı koruma prensibinin yine geçerli olacağı tahmin ediliyor. Yani iPhone 6 kuşağında olduğu gibi ince, hafif ve yuvarlak hatlara sahip olağı sızan bilgiler arasında. İşte birçok kişinin merak ettiği İphone 7 özellikleri nasıl olacak konusunda son gelişmeler Ajans Haber'de. Bu arada Kuo'nun bu kamera odaklı iPhone'un tamamıyla başka bir model olarak satışa sunulacağını söylediğinin de altını çizmekte fayda var. Yani halihazırdaki standart iPhone 7 ve iPhone 7 Plus'ın yanına bir de bu haberimizde bahsedilen iPhone 7 Plus 'Çift Kamera' eklenecek ve netice itibarı ile artık üç farklı üyeden oluşacak bir aileden bahsediliyor. Dahası bu iPhone versiyonunun tüm cihazların içerisinde %25-35 arası bir dilimi kapacağını söyleniyor. Bu durumun Apple'ın stratejisinine uygun bir hamle olacağı gelen bilgiler arasında.

iPHONE 7 ÇIKIŞ TARİHİ

iPhone 7’nin tanıtım tarihi olarak her iPhone serisinde olduğu gibi Eylül ayı gibi olması bekleniyor. iOS 10 veya yeni bir yapılandırılmaya gidilmesi durumunda iOS X işletim sistemi ile aynı anda tanıtılacak olan iPhone 7’nin, Eylül ayında tanıtılmasından sonra Kasım ayı içerisinde satışa sunulması bekleniyor. Yeni model iPhone cihazları şimdiden merak konusu oldu.