KFC'den Şarj Kutuları!

Günümüzde pek çok insan bilindiği gibi yeme düzenini Fast Food'a yönlendirdi. Fast Food firmaları da müştrerilerini kendilerine çekmek için pek çok yol deniyor!

Fast Food firmaları bilindiği gibi müşterileri kendilerine yönlendirmek için daha önce pek çok yol denemiş farklı projeler geliştirmişti. Ünlü Fast Food firmalarından olan KFC'de hazırladığı yeni kutu ile müşterilerilerinin ve kullanıcıların en büyük derdi olan şarj sorununa çare sunuyor.

KFC'nin geliştirdiği bu kutunun içinde 6.100 mAh kapasitesinde bir batarya kullanılmış. Apple'ın ürünleriyle de uyumlu olan bu kutunun micro usb girişi de bulunuyor. Müşterilerin yemeklerini yedikten sonra bu kirli kutuyu saklamalarına gerek kalmıyor. Kutunun içinde kullanılan pil çıkartılabiliyor ve yeniden kullanılabiliyor.

Şimdilik sadece tanıtım amaçlı olarak üretilen ve hazırlanan KFC'nin bu akıllı şarj kutuları şimdilik Hindistan'ın Deldi ve Mumbai şehirlerinde kullanılıyor. KFC'nin bu kutularının gelecek günlerde diğer ülkelerde de olması bekleniyor.

sindar-okay
Şindar Okay
Tüm yazıları
Çayı seven, çay sevmeyeni anlamayan ne yazık ki işi gereği genelde soğuk çay içen bu dertten muzdarip.. Ayrıca iki nokta cemiyetinin başkanı (..) Hayatı genel anlamda çay ve bilgisayar ile geçer. 2004 yılından bu yana editör ve gözden geçiren olarak çalışıyor. Teknoloji alanında makale ve haber ve analizler yazdı. Hizmetlerin gerçek kullanıcıları nasıl etkilediği hakkında bilgiler ile ilgileniyor. Elbette hayatta başka şeyler yapmak için çok çalışmak gerektiğine inanıyor. Çok mu uzun oldu?