Instagram'a Çeviri Desteği Geldi!

Gün geçtikçe büyüyen sosyal ağ Instagram gelişmeye devam ediyor. Instagram'a şimdide çeviri desteği geldi! İşte tüm detaylar!

Geçtiğimiz günlerde 500 milyon kullanıcı sayısına ulaştığını açıklayan Instagram yeniliklere doymuyor. Instagram şimdide yepyeni bir özellikle kullanıcıların karşısına çıkmaya hazırlanıyor. Instagram'ın yaptığı son duyuruda Instagram'a çok yakında çeviri özelliği geliyor.

Instagram'ın önümüzdeki aylarda kullanıcıların kullanımına açacağı bu yeni özellikle birlikte kullanıcılar takip ettiklleri kişilerin paylaşımlarını ve o gönderiye yapılan farklı dillerde ki yorumları kullanıcıların dillerine çevriliyor. Kullanıcıların daha önceden seçmiş oldukları dillere göre otomatik olarak çeviri yapan Instagram'ın dileyen kullanıcılar bu çeviri hizmetini otomatik yapılmasını engelleyebilecek.

Instagram'ın merakla beklenen bu özelliğini ne zaman kullanıcıların hizmetine sunulacağı bilinmiyor. Ayrıca Instagram'ın hangi desteği ise şimdilik bilinmiyor.

sindar-okay
Şindar Okay
Tüm yazıları
Çayı seven, çay sevmeyeni anlamayan ne yazık ki işi gereği genelde soğuk çay içen bu dertten muzdarip.. Ayrıca iki nokta cemiyetinin başkanı (..) Hayatı genel anlamda çay ve bilgisayar ile geçer. 2004 yılından bu yana editör ve gözden geçiren olarak çalışıyor. Teknoloji alanında makale ve haber ve analizler yazdı. Hizmetlerin gerçek kullanıcıları nasıl etkilediği hakkında bilgiler ile ilgileniyor. Elbette hayatta başka şeyler yapmak için çok çalışmak gerektiğine inanıyor. Çok mu uzun oldu?