SanDisk iPhone'lar İçin Ek Hafıza Sağlayan Kılıflarını Tanıttı!

SanDisk bilindiği gibi son zamanlarda büyük atılımlar gerçekleştiren dev depolama şirketi. SanDisk iPhone kullanıcılarının seveceği ürün olan yeni kılıfını tanıttı!

Bilindiği gibi Apple'ın iPhone ve iPad modellerinde ek hafıza mevcut değil. Son zamanlarda üreticiler bunlar için ek çözümler üretmeye başladı. Bu konuda uzman olan SanDisk Apple'ın iPhone modelleri için yeni bir ürün olan hafızalı kılıfını tanıttı.

Apple'ın iPhone 6 ve iPhone 6S modeliyle uyumlu olan iXpand Memory Case adındaki kılıf telefonunuzu darbelerden koruduğu gibi ek hafızada sunuyor. Apple'ın ürünlerinde kullandığı Lightning bağlantı noktasıyla iPhone'lara bağlanan kılıfın hafıza seçenekleriyse 32, 64 ve 128 GB.

Kullanıcıların isteği dahlinde ek olarak 1.900 mAh kapasiteli ek bataryada sunan kılıf iPHone'lara iXpand Memory Case uygulamasıyla birlikte çalışıyor. SanDisk'in bu uygulamasıyla birlikte SanDisk'in kılıfında ne kadar hafıza kaldığı ve kılıfın ne kadar pilinin kaldığını görebiliyorsunuz.

SanDisk'in yeni kılıfı 32 GB modeli 59.99 Dolara, 64 GB modeli 99.99 dolara, 128 GB modeli de 129.99 dolara satışa sunulmuş durumda. Mavi, gri, kırmızı ve turkuaz renk seçenekleriyle kullanıcıların beğenisine sunulan bu yeni ürün kullanıcıların ek olarak 40 dolar ödemesi şartıyla pil özelliğiyle geliyor.

sindar-okay
Şindar Okay
Tüm yazıları
Çayı seven, çay sevmeyeni anlamayan ne yazık ki işi gereği genelde soğuk çay içen bu dertten muzdarip.. Ayrıca iki nokta cemiyetinin başkanı (..) Hayatı genel anlamda çay ve bilgisayar ile geçer. 2004 yılından bu yana editör ve gözden geçiren olarak çalışıyor. Teknoloji alanında makale ve haber ve analizler yazdı. Hizmetlerin gerçek kullanıcıları nasıl etkilediği hakkında bilgiler ile ilgileniyor. Elbette hayatta başka şeyler yapmak için çok çalışmak gerektiğine inanıyor. Çok mu uzun oldu?