WhatsApp'a Bir Yeni Özellik Daha Geliyor!

WhatsApp Twitter'ın en çok kullandığı özelliği WhatsApp'ta kullanıcılarına sunmayı hedefliyor...

Bilindiği üzere WhatsApp son zamanlarda yenilikleriyle kullanıcılarını memnun eden sohbet uygulması yine yeni bir özellikle karşımızda. Şu anki özelliği ise henüz test aşamasında olan Twitter'ın bir özelliği olan mention sistemini kullanıcılarına sunacaktır.
Twitter'da bu özelliği attığımız bir tweet'te bahsetmek istediğimiz kişinin kullanıcı adını @kullanıcıadı (örn: @sezengülay) şeklinde yazarak kullanıp kendisiyle iletişim kurmuş oluyorsunuz.

WhatsApp'ta bu özelliğin güzelliğin fark etmiş olmalı ki özellikle grup konuşmalarında arkadaşlarını ilgilendiren konuşmalar olduğunda Twitter'da olduğu gibi kullanıcının adını yazara kişinin kendisinden söz edildiğinden haberi olacaktır.

Henüz ilk testleri yapılan bu özelliğin ne zaman kullanıma sunulacağı henüz belli değil ancak özellik gerçekten fazla fazla işe yarayacaktır.

Resimde bir arkadaşınız bir grupta sizden bahsettiğinde WhatsApp'ın sizi o gruba davet edebileceği bir link göndermesi de görülecektir. Bu aynı zamanda da kurduğunuz bir grubun linkini katılmasını istediğiniz bir arkadaşınıza direkt olarak gönderip onu gruba davet edebileceğiniz anlamına gelmekte.

Özelliğin ne zaman gelebileceği hakkında net bilgi yok ama WhatsApp'ın yeni özellikler için yaptığı testler fazla uzun sürmüyor bu yüzden çok uzun sürmemesi bekleniyor.

Peki siz WhatsApp'ın Twitter'daki özelliği kullanıcılarına sunmasını nasıl buldunuz?

dilay-kaya
Dilay Kaya
Tüm yazıları
Yakın bir zamanda Teknoce ailesine katılmış olan Dilay, burada yazdıklarını geniş bir kitleye duyurmak için çabalıyor.