Lig TV Maçları Ücretsiz Olabilir!

Lig TV'nin Türkiye süper Lig maçlarını şifresiz olarak internetten ücretsiz olarak izleyebilmeniz mümkün hale gelecek...

Digitürk'ün bünyesinde olan Lig TV herkesin bildiği üzere futbol maçlarını seyredebilmek için aylık üyelik sistemi ile çalışmakta. Lig TV üyesi olan kullanıcılar televizyondan mobil uygulama ve internet üzerinden rahatça takımlarının maçlarını seyrediyor. Son alınan bilgiye göre Lig TV'de maçları ücretsiz izlemek isteyenleri sevindirecek bir haber aldık.

Alınan haberde adını açıklamayan bir İtalyan firması, Digiturk'e senelik 650 milyon Euro’luk teklifte bulunmuş. Yapılan teklife göre; Türkiye Süper Lig maçları internet üzerinden ücretsiz yayınlanacak.Fakat bunun karşılığında maç esnasında reklam gösterilecek. İnternet reklamlarından elde edilen gelirler göz önünde bulundurulduğunda bu teklifin kabul edilme ihtimali çok yüksek bir olasılık olarak görünüyor.

Reklam görmek istemeyen futbol severler ise Lig TV'ye yine aylık ödeme yaparak ve maçları reklamsız izleyebilecekler. Teklifin içerisinde; GSM firmaları ile anlaşma yapılması ve mobil cihazlardan da ücretsiz maç izleme deneyimi sunulması da yer alıyor. Digiturk Super Lig maçlarından yayın hakkı olarak 360 milyon Euro ödemekte. Fakat verilen teklifte 650 milyon Euro olması Digiturk'ün cebine direk olarak 290 milyon Euro geçmesi söz konusu oldu. Şu anda net bir bilgi olmamasıyla beraber ilerleyen günlerde detayları sizinle paylaşacağız.

Siz İnternetten bütün maçları şiresiz ve ücretsiz izlemek istemez misiniz?

dilay-kaya
Dilay Kaya
Tüm yazıları
Yakın bir zamanda Teknoce ailesine katılmış olan Dilay, burada yazdıklarını geniş bir kitleye duyurmak için çabalıyor.