WhatsApp'ta Bilinmeyen Özellik!

Popüler mesajlaşma uygulamasında mesajınız karşı tarafa iletildiğinde ve okuyup mavi tik olduğunda 'Mesajımı gördün cevap vermedin' gibi tepkiller görmemek için buyrun...

Popüler mesajlaşma uygulaması olan WhatsApp üzerinden yazıştığınız zaman mesajını okuduğunuzda hepinizin bildiği üzere mavi tıklar yanıyor ve cevap vermek istemediğinz zaman mesajı okuduğunuzda karşı taraf mesajını gördüğünüzü ve neden cevap vermediğinizi sorabilir. Bu gibi durumlarla karşı karşıya kalmamak için ilk olarak Wi-Fi bağlantınızı kemeniz gerekir ancak internete bağlandığınız anda mesajı gördüyseniz karşı tarafta yine mavi tıklar yanacak.

Bir başka buna benzer yöntem ise cihazınızı uçak moduna alın ve Whatsapp uygulamanızı açıp rahatça okuyabilirsiniz. Uçak modundayken okuğunuz mesaj karşı tarafa iletilmez fakat uçak modundan çıktığınızda bunun bilgisi verilecektir. Bunların yanı sıra bildirim çubuğundan mesajı okudumanız mümkün.

Ancak birden fazla kişiden ve mesaj birden fazla olduğunda yazılar görünmez. Yazılar görünmediği takdirde mesajı açmanız gerekecektir. Ayarların Gizlilik kısmında yer alan Okundu bilgisi bu iş için işinize yarayacaktır. Fakat okundu bilgisine tik atarsanız hem sizin mavi tikleriniz hemde karşı tarafın mavi tikleri görünmeyecektir.

Siz WhatsApp uygulamasından memnun musunuz?

dilay-kaya
Dilay Kaya
Tüm yazıları
Yakın bir zamanda Teknoce ailesine katılmış olan Dilay, burada yazdıklarını geniş bir kitleye duyurmak için çabalıyor.