Samsung Galaxy S8 hakkında Yeni Bilgiler Sızdırıldı!

Samsung Galaxy S8'in ne zaman geleceği ve hangi özelliklere sahip olacağı hakkında bilgiler ve detaylar haberimizde...

Samsung Galaxy S8 hakkında sızıntılar gelmeye devam ediyor. Güney Koreli şirket Kore her alt sitesinin raporlarına göre 26 Mart 2017 de tanıtılması beklenen yeni amiral gemisi Galaxy S8 in tanıtımı tanıtımının daha erkene alınması iddia edilyor. Galaxy Note 7'nin satışlarının durdurulmasının ardından Galaxy S8'in tanıtımın MVC 2017'den önce yapılması bekleniyor.

Telefonun tasarımında değişiklikler olacağı yönünde söylentilerde Ana Syafa tuşunun kaldırılacağı ve telefonun video, fotoğrafları daha iyi göstermesi için ana ekran tamamen cerçeveye eklenecek. Samsung parmak izi tarayıcısını ekranın içine yerleştirecek.

Bütün bunların yanı sıra Galaxy S8 çift kamera ile gelmesi sızdırılan bilgiler arasında yer alıyor. Şirketin tedarikçileri DSLR fotoğraf makinesi kalitesinde görüntü sağlayacak olan çift lensli kameralar için çalışamlar başlattı. Samsung'un kendi alanında yer alan bölümünde kamera kamera sensörleri gelişecek ya da üçüncü tarafa tedarikçiye mi emanet edeği muhtemel.

Samsung'un Qualcomm Snapdragon 830 işlemcisi Exyones 8895 Galaxy S8 modelinde yer vereceği alınan bilgiler arasında. Bir başka iddiaya göre 19nm süreci ve daha küçük enerji tasarrufu ile kendi çiplerini üretecekler. İşlemcinin Exynos 8895, kendinden önceki sürümlerine göre görüntü işleme bölümünde yüzde 70 iyileşmelerinde olduğu anlamına gelen 3.0 GHz maksimum hızla gelecek. Snapdragon 830 ile ilgili çok fazla detay yok fakat Exynos 8895’in performans açısından oldukça iyi olacağı söyleniyor.

Siz Galaxy S8'in özelliklerini nasıl buldunuz?

dilay-kaya
Dilay Kaya
Tüm yazıları
Yakın bir zamanda Teknoce ailesine katılmış olan Dilay, burada yazdıklarını geniş bir kitleye duyurmak için çabalıyor.