Logan'ın İkinci Fragmanı Yayınlandı!

X-Men'in son serisinin ikinci fragmanı yayınlandı. Volverine olarak tanıdığımız Hugh Jackman'nın başrolünde yer aldığı Logan'ın fragmanı haberimizde...

Geçtiğimiz aylarda filmin ilk fragmanı yayınlandı. Yayınlanan fragmanda daha yaşlı bir Logan ve Profesör X'in de bulunacağı kesinleşti. Logan James Mangold'un yönetmen koltuğunda oturduğu Mark Millar'ın devam ettiği Wolverine serisinden ilki sekiz sayıdaki Old Man Logan serisine dayanmakta. Filmde Boyd Holbrook, Doris Morgado, Patrick Stewart, Elizabeth Rodriguez yer alacak oyuncular.

Hugh Jackman Mart 2015'te oynadığı Wolverine'den sonra filmde yer almayacağını belirtti. Anlaşılan o ki Jackman Logan yayınlandıktan sonraki serilerde karakterden ayrışacağını duyurdu. Dünya prömiyerininin gerçekleşeceği 9-19 Şubat tarihlerinde dünyanın en önemli film fesivallerinden biri olan Berlin Film Festivalinde gerçekleşmesi bekleniyor.

Hugh Jackman 13 Ocak'ta Instagram hesabı üzerinden filmle ilgili bir fotoğraf yayınladı. Sel verip sır vermeyen Jackman filmle ilgili ip uçlarını vermek ve film severleri heyecanlandırmak için Instagram hesabı kullanmakta. Kullanılan Instagram hesabı wponx bu isim Logan gizgi romanlarda Wolverine haline getiren hükümet genetik araştırma projesine atıfta bulunacaklar.

Logan Filmin Fragmanı;


Siz Logan filmini heyecanla bekleyenlerden misiniz?

dilay-kaya
Dilay Kaya
Tüm yazıları
Yakın bir zamanda Teknoce ailesine katılmış olan Dilay, burada yazdıklarını geniş bir kitleye duyurmak için çabalıyor.