Alcatel POP 4S Ülkemizde Satışa Sunulacak!

Alcatel'in heyecanla beklenen uygun fiyatlı akıllı telefonu POP 4S Türkiye'de satışa sunulacak. Telefonun fiyatı ve özellikleri...

Alcatel'in adından sıkça söz ettiren akıllı telefonu POP 4S Türkiye'ye dönerken gençlerin ihtiyaçlarını karşılayacak uygun fiyatlı tasarımı şık orta düzey özelliklere sahip telefonunu satışa sunuyor. Söylediğimiz gibi gençlere hitap edecek olan Alcatel POP 4S ile gece bile harika selfie çekmenizi sağlayacak.

Kamera açısından oldukça iddialı olan cihazın arka kapağında 13 megapiksel ön yüzünde ise 5 megapiksel kamera bulunuyor. Telefonun kamerasında büyük sensörlerve ultra hızlı odaklama özellikleri sayesinde gece çekimlerinizin kalitesini yükseltecek ve selfie çekimlerinizde daha net olacak.

Alcatel POP 4S'in sekiz çekirdekli işlemcisi, 4.5G LTE Cat. 6 teknolojisinin yanı sıra kişisel parmak izi sensörü ile bilgilerinizi daha iyi muhafaza etmekte. Bu özellikler POP 4S'i, oyun deneyimi ve bağlantı işlevleri için güçlendiriyor. Alcatel POP 4S'inŞubat ayında 1099TL'den başlayan fiyatlarla raflardaki yerini alması bekleniyor.

Siz Alcatel'in selfie kamerasını nasıl buldunuz?

dilay-kaya
Dilay Kaya
Tüm yazıları
Yakın bir zamanda Teknoce ailesine katılmış olan Dilay, burada yazdıklarını geniş bir kitleye duyurmak için çabalıyor.