Maymunlar Cehennemi'nin Yeni Serisi Eleştirmenler Tarafından Tam Not Verildi!

Maymunlar Cehennemi 3:War for the Planet of the Apes filminin yapılan ilk basın gösteriminde sinema eleştirmenleri filmi çok beğendiklerini bildirdiler...

Sevilen Maymunlar Cehennemi serisinin üçünçü filmi War for the Planet of the Apes, vizyona giriş yapmasına bir ay kala 20th Century FOX tarafından yapılan özel bir gösterim ile ilk kez sinemada eleştirmenlere izletildi. Filmin basın gösterimine özellikle Hollywood'un en çok tanınmış eleştirmenleri katılırken film beklentilerin çok üstünde çıkarak, güzel yorumlar ile ilk gösterimini tamamlamış oldu.

Filimde yer alan öze sinematikler fazlası ile beğeni toplarken Maymunlar Cehennemi 3 filmi neredeyse bütün eleştirmenler tarafından bu yazın en iyi filmi olarak nitelendirildi. Ünlü sinema adamı Scott Mantz, filmin yaza damgasını vuracağını söylerken türünün en iyi filmlerinden biri olduğununda altını çizdi.

Matt Reeves tarafından yönetmenliği üstlenilen ve Türkiye'de eğer bir değişiklik olmazsa 'Maymunlar Cehennemi 3: Savaş' adıyla vizyona girecek olan film, ABD'de 14 Temmuz 2017 tarihinde beyaz perdedeki yerini alacak. Filmin dünya genelindeki vizyon tarihinin de bu olması bekleniyor.

Ayrıca filmin resmi fragmanını hemen aşağıdan izleyebilirsiniz:

Siz Maymunlar Cehennemi serisini takip ettiniz mi?

dilay-kaya
Dilay Kaya
Tüm yazıları
Yakın bir zamanda Teknoce ailesine katılmış olan Dilay, burada yazdıklarını geniş bir kitleye duyurmak için çabalıyor.