Uber, Bodrum ve Çesmede Kullanıma Sunuldu!

Son zamanların popüler taşımacılık hizmeti Uber, İstanbul dışında Bodrum ve Çesme'de bütün yaz boyunca kullanabileceksiniz...

Dünyanın popüler taşımacılık uygulaması Uber, çıktığı günden bu yana ciddi kullanıcı sayısına ulaştı. 2010 yılından bu yana hizmet veren Uber ile güvenli, konforlu ve güvenilir bir şekilde seyahat edebilirsiniz. 2012 yılında Londra gibi şehirlerde yaygın bir şekilde kullanılan Uber, Türkiye'ye ilk girişini 2014 yılında gerçekleştirdi.

Ülkemizde son üç yıldır İstanbul'da hizmet veren Uber uygulaması İstanbul'da kısa süre zarfında 300'e yakın sürücü ağına ulaştı ve her geçen gün bu sayı artmakta. Uber bir yenilik daha yaparak Türkiye'de başlattığı operasyonlarda oldukça önemli bir adım atarak ilk kez İstanbul dışında Bodrum ve Çeşme'de hizmet vermeye başladı.

Özellikle yaz sezonuna denk gelmesiyle birlikte turizmin yoğun olduğu bölgelerde hizmet verecek olan Uber, Bodrum ve Çeşme'de yaşayan vatandaşların yanı sıra bu bölgeye gelen ve şehrinde Uber kullanan turistlerin de tercih ettiği bir servis olmayı planlıyor. Ayrıca Uber, Bodrum ve Çeşme'de yaz mevsimi boyunca hizmet verecek olmasıyla birlikte haziran ayının sonuna kadar tüm yolculuklarda %20 indirim sağlayacak.

Uber'in İstanbul dışına açılması her ne kadar önemli bir adım olsa da görünüşe göre uygulama sadece yaz mevsiminde Bodrum ve Çeşme'de kullanılabilir olacak. Daha sonra Uber'in hizmetlerine tekrar sadece İstanbul ile devam etmesi bekleniyor.

Siz Uber'i ne sıklıkta kullanıyorsunuz?

dilay-kaya
Dilay Kaya
Tüm yazıları
Yakın bir zamanda Teknoce ailesine katılmış olan Dilay, burada yazdıklarını geniş bir kitleye duyurmak için çabalıyor.