Meizu M6 Note, GeekBench testinde görüldü!

Meizu M6 Notu, 23 Ağustos'ta piyasaya sürülmesi öncesinde Geekbench'te görüldü.

Meizu M6 Note, 23 Ağustos'ta piyasaya sürülmesi öncesinde Geekbench'te görüldü. M6 Note Bu model ancak edilir bir Snapdragon 625 işlemciye sahip görülen oysa önceki sızıntılar tarafından Mobil Indian belki Telefon bir Mediatek Helio P25 işlemci varyantı ile geliyor olabilir gerçeğini işaret etmişti. Telefonun ilgili yonga setlerini barındıran iki modelle gelmesi mümkündür.

Geekbench'te bulunan cihaz 4 GB RAM ile birlikte 2.0 GHz'de saat hızına sahip bir oktak çekirdekli Snapdragon 625 işlemcisi ile listelendi. Telefonun Android 7.1.2 ile çalışması bekleniyor. Tek çekirdekli testi için, cihaz 848 puan başardı ve bir çok çekirdekli test için onu göre 4215. bir skor almıştır.

Önceki sızıntılar tarafından bildirilen GSMArena, Meizu M6 Note çift kamera modülü dörtlü LED flaşı 4000 mAh'lik kapasiteye sahip olan pil modülünü de gösterdi. Yeni sızdırılmış bir fotoğraf M6 Note'un ön yüzünü gösteriyor. 5.5 inçlik bir Full HD ekranla gelmesi bekleniyor. Ayrıca ön taraftaki ev düğmesinde gizli bir parmak izi tarayıcısı varmış gibi görünüyor.

dilay-kaya
Dilay Kaya
Tüm yazıları
Yakın bir zamanda Teknoce ailesine katılmış olan Dilay, burada yazdıklarını geniş bir kitleye duyurmak için çabalıyor.