Microsoft Office'in kullanım oranları şaşırttı!

Office programları denilince akla ilk gelen program elbette ki Microsft'un Office programları. Microsoft Office programlarını kullanan kişi sayısını açıkladı!

Office programlarının başında gelen ve hemen hemen her kullanıcının kullandığı Microsoft, Office kullanım rakamlarını ve istatistikleri BUILD 2016 geliştirici konferansın da açıklandı.

Hatırlanacağı gibi Microsoft'un en güncel Office sürümü olan Microsoft Office 2016 Windows 10'un çıkışının ardından kullanıcılara sunulmuştu. Microsoft tarafından düzenlenen etkinlikte daha önce açıklanana göre ofis uygulama paketi, klasik PC'lerden Android akıllı telefonlara, iOS'a ve Windows'a kadar pek çok farklı cihaz üzerinde 1.2 milyar kişi tarafından kullanılmakta. Office Mobile 340 milyonun üzerinde indirilme sayısına sahip ve bu sayı, altı ay önce 100 milyon idi.

Microsoft'un Office programlarını aylık ödeme ile kullanıcılara sunduğu hizmet olan Office 365'in bu sayının artmasında ki yeri büyük. Bakalım ilerleyen zamanadarda Microsoft Office ne gibi gelişmeler gösterecek.

sindar-okay
Şindar Okay
Tüm yazıları
Çayı seven, çay sevmeyeni anlamayan ne yazık ki işi gereği genelde soğuk çay içen bu dertten muzdarip.. Ayrıca iki nokta cemiyetinin başkanı (..) Hayatı genel anlamda çay ve bilgisayar ile geçer. 2004 yılından bu yana editör ve gözden geçiren olarak çalışıyor. Teknoloji alanında makale ve haber ve analizler yazdı. Hizmetlerin gerçek kullanıcıları nasıl etkilediği hakkında bilgiler ile ilgileniyor. Elbette hayatta başka şeyler yapmak için çok çalışmak gerektiğine inanıyor. Çok mu uzun oldu?