Moto G4 Plus Özellikleri ve Fiyatı

Android işletim sistemli Motorola'nı yeni iki akıllı telefonun özellikleri bugün tanıtım öncesi sızdırıldı!

Aslında bugün resmi olarak tanıtımı yapılacaktı. Onlar tanıtımını yapmadan özellikleri ve görüntüleri sızdırıldı. Telefon çıkmadan iki gün bir gün önce de haber sızdırılır da tanıtıma saatler kala özelliklerinin sızdırılmış olması da dikkat çekmek adına yapılmış birşey olabilir.

Ülkemizde bu telefonu geleceği var mı bilinmez ama Motorola köklü bir isim olduğundan dolayı Moto G4 belki firmanın yüzünü güldürür.
Moto G4 ve Moto G4 Plus adında iki akıllı telefonu firma resmi olarak bu şekilde isimlendirdi. Cihazın resmileştirilmiş özellikleri olarak gösterilen detaylar da şu şekilde.

Moto G4 Plus'ın Özellikleri
Cihaz 5 buçuk inç ekrana sahip olup 1080p çözünürlükte. Büyük ekran telefonların modası bir süre de devam edeceğine benziyor. LTE bağlantısı dışında 8 çekirdekli işlemci, 2 GB ve 3 GB RAM seçenekleri sunmaktadır. 16 MP'lik arka kamerayla birlikte 5 MP ön kamera sunan cihaz 3000 mAh pile sahip olduğundan dolayı sarj ömrü uzun diyebilirim. 32 GB dahili hafızaya sahip olması beklenen cihazın işletim sistemi ise Android Marshmallow. Moto G4'ün fiyatı ise henüz bir netlik kazanmış değil. Saatler sonra resmiyete kavuşması beklenen Moto G4 Plus'ın özelliklerini siz nasıl buldunuz?

dilay-kaya
Dilay Kaya
Tüm yazıları
Yakın bir zamanda Teknoce ailesine katılmış olan Dilay, burada yazdıklarını geniş bir kitleye duyurmak için çabalıyor.