Moto Z2'nin Görsellerine Göre Ön Panelde LED Flaş Var!

Moto Z2 Play ve Moto Z2 Force akıllı telefonlar şirketin orijinal Moto Z serisi cihazlara oldukça benziyor ve ön tarafta LED flaş daha belirgin durumda.

Bu, Moto Z2'ye ilk bakışımız. Motorola Moto Z2 modelinin resmi olduğu Android yetkisiyle çevrimiçi olarak görüntülendi. Moto Z2, üçüncü bir Z-ailesi telefonu olacak ve Moto Z2 Play ve Moto Z2 Force'a katılacaktı . İkisinin de ikisi de bu hafta başlarında sızdırılan bir şirket sunum slaytında görüldü.

Bu üçüncü telefonu Moto Z2 olarak adlandırırken, G serisi için benzer bir adlandırma düzenine sahip olabileceğini düşünüyoruz. Buna resmi olarak Moto Z denir, ancak ikinci versiyon olacak. Onu Z2 olarak adlandırmak, ayırt etmemize yardımcı olacaktır. Fotoğrafa geri dönün. Moto Z2, daha önce sızdırılmış olan Moto Z Play'e çarpıcı bir benzerlik taşıyor. Hafif, eğri, hafif kavisli tasarıma sahip, önünde cam ve bir parmak izi tarayıcı barındıracak bir Home düğmesi var

Ses ve güç düğmeleri Z Oynat ile aynı konumdadır ve herhangi bir görüntü olmamasına rağmen, arka kameranın da benzer görüneceğini az çok tahmin edebiliyoruz. Söz konusu kameranın çözünürlüğünün her iki telefonda da farklı olacağını düşünüyoruz ancak bu sadece bir spekülasyondur. Android Authority, Z2 için herhangi bir özellik elde etmedi. Söz konusu sızdırılan görselde ön panelde flaş yer alıyor ve home tuşu yuvarlatılmış. Şuan için tasarımı hakkında birşeyler biliyoruz. 8 Haziran'da telefonun tanıtılmasını bekliyoruz.

dilay-kaya
Dilay Kaya
Tüm yazıları
Yakın bir zamanda Teknoce ailesine katılmış olan Dilay, burada yazdıklarını geniş bir kitleye duyurmak için çabalıyor.