Motorola Akıllı Telefon Pazarında Devrim Yapacak!

Bilindiği gibi ilk cep telefonu üreticisi olan Motorola uzun süredir piyasadan çekilmişti. Sürekli olarak el değiştiren Motorola akıllı telefon pazarında devrim yapacak!

Motorola Lenovo tarafından satın aldıktan sonra sadece belli pazarlarda satışa çıkıyordu. Haliyle çok rakibi olduğundan eskisi kadar revaçta olmayan Motorola markası geçmişte olduğu gibi yeniden akıllı telefon pazarında bir devrim yapmaya hazırlanıyor. Motorola'nın resmi Twitter hesabı üzerinden paylaşmış olduğu yeni tanıtım videosu şirkette morallerin çok yüksek olduğu görülüyor.

From brick, to flip, to snap. Snapping is the new flipping. Watch Moto transform mobile, again, June 9.https://t.co/JgZeCZacvN

— Moto US (@Moto_USA) 26 Mayıs 2016

Motorola tarafından yayınlanan videoda ayrıca Motorola'nın bu zamana kadar telefonları ve telefonlardan anlayışları nasıl geçmişten günümüze değiştiğini ve Motorola'nın bu değişimine hızlıca değiniliyor. Son olarak Motorola'nın bu devrim yapmaya hazırlandığının habercisi olan bu videodan önce Motorola'nın modüler bir kılıf üzerinde çalıştığı iddia edilmişti. Motorola'nın oldukça devrimsel görünen bu modüler kılıfının Motorola cihazlarıyle bir bağlantısı olacaağı düşünülüyor.

Motorola'nın yeni kılıfı hakkında net bir bilgi bulunmasa da gelen iddialara göre Motorola bu devrimsel ürününü 9 Haziran tarihinde tanıtması bekleniyor.

sindar-okay
Şindar Okay
Tüm yazıları
Çayı seven, çay sevmeyeni anlamayan ne yazık ki işi gereği genelde soğuk çay içen bu dertten muzdarip.. Ayrıca iki nokta cemiyetinin başkanı (..) Hayatı genel anlamda çay ve bilgisayar ile geçer. 2004 yılından bu yana editör ve gözden geçiren olarak çalışıyor. Teknoloji alanında makale ve haber ve analizler yazdı. Hizmetlerin gerçek kullanıcıları nasıl etkilediği hakkında bilgiler ile ilgileniyor. Elbette hayatta başka şeyler yapmak için çok çalışmak gerektiğine inanıyor. Çok mu uzun oldu?