HTC VR Oyunu Geliştiriyor!

Tayvan merkezli büyük teknoloji firması HTC kendi sanal gerçeklik gözlüğü olan HTC Vive için yine kendi ilk VR oyununu geliştirmeye başladığı iddiası ortaya atıldı!

Bilinidği gibi artık pek çok teknoloji firması kendi sanal gerçeklik gözlüklerini tanıttı ve artık bu alanda da ciddi yatırımlar yapıyor. Google'ın sanal gerçeklik uygulaması olan DayDream'in giderek yaygınlaşmasının ardından firmalarda kendi çalışmalarına hız vermeye başladı.

HTC'nin kısa süre önce duyurduğu ve kullanıcılar tarafından çok sevilen sanal gerçeklik gözlüğü HTC Vive için HTC kendi VR oyununu geliştiriyor. Venturebeat sitesinin haberine göre HTC ilk sanal gerçeklik oyunu olan Force Defense üzerinde ki çalışmalarına hız verdi.

Bugün başlayan Computex Fuarı'nda tanıtılması planlanan HTC'nin yeni oyununun savaş oyunu olacağı ve oyuncuların çeşitli silahlar kullanarak karşılarında ki düşmanlarıyla sıkı bir mücadeleye girecek. HTC'nin yeni oyunu Force Defense'in HTC Vive sahiplerine nasıl bir deneyim yaşatacağı bilinmiyor.

HTC'nin kendi sanal gerçeklik gözlüğü olan Vive'a bu tarz yatırımlar yaparak geliştiricilerin de ilgisini çekmeyi planlıyor. Bakalım HTC izlediği bu politikada başarılı olabilecek mi ?

sindar-okay
Şindar Okay
Tüm yazıları
Çayı seven, çay sevmeyeni anlamayan ne yazık ki işi gereği genelde soğuk çay içen bu dertten muzdarip.. Ayrıca iki nokta cemiyetinin başkanı (..) Hayatı genel anlamda çay ve bilgisayar ile geçer. 2004 yılından bu yana editör ve gözden geçiren olarak çalışıyor. Teknoloji alanında makale ve haber ve analizler yazdı. Hizmetlerin gerçek kullanıcıları nasıl etkilediği hakkında bilgiler ile ilgileniyor. Elbette hayatta başka şeyler yapmak için çok çalışmak gerektiğine inanıyor. Çok mu uzun oldu?