NBA Temalı Telefon Geliyor!

Vivo geçen sene Kasım ayında X9 akıllı telefonunu piyasaya sürdü. Başlangıçta, cihaz sadece iki farklı renkte satıldı: Gold ve Rose Gold. Şubat ayında Vivo başka bir Mat Siyah versiyonu yayınladı. Şimdi, neredeyse 6 ay sonra şirket, Vivo X9'un özel bir sürümünü hazırladı. Bu yeni basım, arkasında NBA logosu bulunan mavi renkte sunulacak.

Bununla birlikte, ön çerçeveler siyah hatları beyaz bir telefon bekliyoruz. Dahası, sadece tasarım değil telefonun kullanıcı ara yüzü de duvar kağıtları ve simgeler açısından NBA temalı. Buna ek olarak, Vivo X9 NBA baskısı bir güç bankası, bir su şişesi ve bir NBA anahtarlık sunacak.

Bu özel baskı 2998 Lira (435 $) fiyat etiketi taşıyacak ve 10 Mayıs'ta piyasaya çıkacak. Diğer renk varyasyonları 2798 Yen (406 $) seviyesinde. Hatırlamak için, Vivo X9'un özelliklerini ve teknik özelliklerini hatırlayalım. Boyut ve görüntü The Vivo X9, 152.6 × 74mm'de ölçülür. 6.99 kalınlığında ve yaklaşık 154 gram ağırlığındadır. Telefon 1080 × 1920 piksel çözünürlüğe sahip 5,5 inç dokunmatik ekrana sahip.

Vivo X9, 2GHz hızında çalışan bir Octa çekirdekli Qualcomm Snapdragon 625 işlemciyle güçlendiriliyor. 4GB RAM ile yedeklenir. Depolama alanı açısından, cihaz 64GB varsayılan depolama alanı ile birlikte gelir. Bununla birlikte, saklama yüzü daha da genişletilemez. 3050mAh pil bulunuyor.

dilay-kaya
Dilay Kaya
Tüm yazıları
Yakın bir zamanda Teknoce ailesine katılmış olan Dilay, burada yazdıklarını geniş bir kitleye duyurmak için çabalıyor.