Galaxy S8 Active, Netflix Tarafından Sızdırıldı!

Samsung, amiral gemisi akıllı telefonlarının farklı türevlerini başlattığı biliniyor. Galaxy S8 Active hangi özelliklere sahip olacak..

Galaxy S8 ve Galaxy S8 + amiral gemisi akıllı telefonlarının piyasaya sürülmesi ile birlikte söylentilerin sonraki kısmı, Galaxy S8 Active olarak adlandırılan aynı muhtemel varyant.

İddia edilen akıllı telefonun ilk bilgi seti bulundu ancak bu hiç beklemediğimiz yerden. Cruiser kod adlı koduyla Galaxy S8 Active, video akış hizmeti Netflix'te bulundu. Hizmet, Galaxy S8 Active ürününün SM-G892A model numarasına sahip olacağını onayladı.

Şaşırtıcı bir şekilde, Galaxy S8'in kendisi IP68 derecesine sahiptir ve bu sayede 1.5 metre suyun altında 30 dakikaya kadar hayatta kalır. Geçmiş model Galaxy S7 Active de benzer derecelendirmeye sahipti. Galaxy S7'in aktif özelliği, MIL-STD-810G idi. Sonunda aynı standart yapının da S8 Aktifinde yer alması bekleniyor.

Samsung, son amiral gemisi akıllı telefon ikilisi ile Sonsuzluk Gösterisi konseptini tanıttığından, yaklaşmakta olan Galaxy S8 Active'nin ön tarafta donanım anahtarlarıyla gelip gelemeyeceği belli değil. Ön tarafta, Galaxy S8 ev düğmesi de dahil olmak üzere herhangi bir fiziksel tuş içermiyor, dolayısıyla Galaxy S8 Active'de karışıklıklar var. Bununla birlikte, Aktif modeli dokunmatik ekranın ve suyun karışmadığından emin olmak için düğmelere ihtiyaç duyacaktır.

Kullanıcı aracısı Galaxy S8 Active'ın varlığını ve telefonun Android 7.0 Nougat'da çalıştığını ortaya koyuyor. Bu akıllı telefonun çevrimiçi yüzeye çıkmasıyla ilgili daha fazla ayrıntı sahibi olacağız.

dilay-kaya
Dilay Kaya
Tüm yazıları
Yakın bir zamanda Teknoce ailesine katılmış olan Dilay, burada yazdıklarını geniş bir kitleye duyurmak için çabalıyor.