Nexus 6 için Android 7.1.1 Güncellemesi Yolda!

Google, sorunları gidermek amacıyla hazırlamış olduğu güncelleme için büyük bir titizlikle çalışmalarını sürdürüyor.

Google, on saat içinde bulunan hata sorununu çözeceğini açıkladı. Google, Ocak ayının başlarında Nexus 6 cihazları için yeni bir güncelleme duyuracağını açıkladı. Bir hata sebebiyle yazılım güncellemesini ertelemişti ancak şimdi herşey en üst seviyede. Google, daha önceki telefon modellerini de unutması. Bununla birlikte Pixel ve Pixel XL için de Android Nougat güncellemesini yayınlayacak.

Nexus Nougat güncellemesinin önümüzdeki birkaç hafta içerisinde Nexus 6 dahilinde Google telefonlarına tanıtılacak. Google'un söylediğine göre yazılım güncellemesinin gecikmesi Nexus 6'ya has son dakika hatası yüzünden oldu. Ne tür bir hata olduğunuz Google belirtmedi ancak sorunun giderildiğini doğruladı. Rapora göre güncelleme çok yakında cihazlarda olacak. Google, Ocak ayı için belirli bir gün vermedi ancak bu güncelleme önemli detaylar bulunduracağını duyurdu.

Aslında güncelleme bu ay sonunda gelecekti ancak son dakika hatası sebebiyle gecikme yaşanacak. Google'un gözde telefonu Nexus 6 her ne kadar 2 yılını doldurmuş olsa da halen sevilen ve dünyanın dört bir yanında çok kullanılan bir telefon. Google, yeni güncellemesiyle kullanıcıların bir sorun yaşamasını istemediği için büyük bir titizlikle çalışıyor.

dilay-kaya
Dilay Kaya
Tüm yazıları
Yakın bir zamanda Teknoce ailesine katılmış olan Dilay, burada yazdıklarını geniş bir kitleye duyurmak için çabalıyor.