Xiaomi Mi 6 Ne Zaman Geliyor?

Xiaomi'nin yeni gözdesinin ne zaman tanıtılacağı kafaları karıştırmaya devam ediyor..

Xiaomi, yeni telefonuyla gelmeye hazırlanıyor. Şirketin bir sonraki amiral gemisi Xiaomi Mi 6 ile ilgili haberler gelmeye devam ediyor. Elbette bunların hepsi sadece söylentiler ve spekülasyonlar olabilir. Yeni sızdırılan Xiaomi Mi 6 yılın ilk çeyreğinde çıkacağı kesin ancak hangi ayda tanıtılacağı hakkında birçok iddia var.

İddiaya göre 6 şubatte Xiaomi özel bir etkinlik kapsamında özel bir organizasyon ile Xiaomi Mi 6'yu duyuracak olup sınırlı miktarda bulunduracak. Şubette tanıtıp Mart ayında tüm kullanıcılar ile buluşturacağı söyleniyor ancak bunun dışında bir iğer iddia ise 14 Şubat'ta tanıtacağı yönünde. Ancak şirketin bazı aksaklıklar sebebiyle Nisan ayında Xiaomi Mi 6'yı tanıtağı da konuşuluyor.

İşlemci temini konusunda bazı sıkıntılar yaşadığı ise ortada. Konuyla ilgili açıklamada bulunan analistler, Samsung'un Qualcomm için yeterli Snapdragon 835 yonga setini yoğunluk sebebiyle yeterince üretmediklerinden Xiaomi'nin gecikmeler yaşayabileceğini ifade etti.

Anlayacağınız Çinli akıllı telefon üreticisi Xiaomi uygun fiyatlı ancak performans açısından iyi olan telefonu ile ülkemizde de dünyada da önemli bir ivme kazandı ancak Xiaomi Mi 6'in gelişi beklediğimizden uzun sürebilir. Ancak bu cephede süpriz olur mu bilinmez, hep birlikte göreceğiz..

dilay-kaya
Dilay Kaya
Tüm yazıları
Yakın bir zamanda Teknoce ailesine katılmış olan Dilay, burada yazdıklarını geniş bir kitleye duyurmak için çabalıyor.