Nokia 2 Canlı Kanlı Görüntülendi!

Nokia'nın uyguun fiyatlı akıllı telefonu Nokia 2 ilk defa görüntülendi...

Bu yıl HMD tarafından piyasaya sunulacak olan en uygun fiyatlı akıllı telefon modeli Nokia 2, büyük ihtimalle bu ayın sonunda Fin firmasının amiral gemisi Nokia 8 ile beraber ilan edilecek.

Nokia 2'nin birkaç eskizi geçtiğimiz haftalarda sızdırılmış ve prototip ünitesi gösterilmişti. Bugün telefonun ön ve arka yüzünü gösteren birkaç görsel ile beraber FCC'de (Federal Communications Commissions) tespit edildi.

HMD'nin TA-1029 model numarasının Nokia 2'ye devrediliği görülmekte. Bunun dışında, Bluetooth 4.1 bağlantısına sahip olması dışında telefonun başka özelliği ile ilgili detay bulunmuyor.

Fakat söylentiler Nokia 2'nin HD (720p) çözünürlükte 4.7 yada 5.0 inç ekran ve düşük kaliteli Qualcomm Snapdragon 212 işlemci ile gelmesi bekleniyor.

HMD Global'in Nokia 8'i 16 Ağustos'ta tanıtması bekleniyor ancak, diğer cihazlarında bu tanıtımda duyurulabilir ve Nokia 2de bunlardan biri olabilir. Umarız, HMD'nin yaklaşmakta olan Android akıllı telefonları duyurulmadan önce daha fazla bilgi edineceğiz. Bizi takip etmeye devam edin.

Siz Nokia 2'yi merak ediyor musunuz?

dilay-kaya
Dilay Kaya
Tüm yazıları
Yakın bir zamanda Teknoce ailesine katılmış olan Dilay, burada yazdıklarını geniş bir kitleye duyurmak için çabalıyor.