O Ses Türkiye'de Jüri Şoku!

Milyonları ekran başına kilitleyen O Ses Türkiye'de jüri değişikliği olacak. O Ses Türkiye'nin yeni jürisi haberimizde...

Ülkemizde en çok izlenen yarışmalarından biri olan O Ses Türkiye uzun süredir seyircileri ekrana kilitlemeyi başarıyor. Hadise'nin birinci olduktan sonra ayrılacağım açıklamasından sonra bir isim daha O Ses Türkiye'ye veda ediyor. Bunun üzerine Acun Ilıcalı'nın Yıldız Tilbe ile görüşmelerinin başlamasından sonra nerdeyse jürinin yarısı değişecek. Bakalım bu sezonda O Ses Türkiye'ye kim veda edecek.

Geçen sezon Sibel Can, Hadise, Murat Boz, Gökhan ve Hakan kardeşlerin jüri üyesi olduğu O Ses Türkiye'nin yeni sezondaki jüri üyeleri merak konusu oldu. Sibel Can, yeni sezonda olmayacağını duyurdu.

Sibel Can yaptığı açıklamada, "2016-2017 sezonunda TV8 ekranlarında Türkiye'nin en güzel seslerinin seçildiği O Ses Türkiye programının jürilerinden biri olma heyecanını bana yaşatan, başta sevgili Acun Ilıcalı olmak üzere; tüm jüri üyesi dostlarım Hadise, Murat Boz, Gökhan ve Hakan'a, Tarık Sezer ve muhteşem orkestrasına sonsuz teşekkürlerimi sunarım. Yeni yayın döneminde programa dahil olması için görüşülen tüm Türkiye'nin hepimizin Yıldız'ı çok sevdiğim Yıldız Tilbe'ye şimdiden hayırlı uğurlu olmasını dilerim" dedi.

ACUN ILICALI YILDIZ TİLBE'YE TEKLİF GÖTÜRDÜ
Acun Ilıcalı jüri arayışlarına tüm hızıyla devam ediyor. Yıldız Tilbe'ye teklif götüren Acun Ilıcalı henüz bir cevap alamadı fakat izleyiciler Tilbe'nin jüri üyeliğinde yer almasını istiyor.

Sizce O Ses Türkiye'nin yeni jürisi kim olmalı?

dilay-kaya
Dilay Kaya
Tüm yazıları
Yakın bir zamanda Teknoce ailesine katılmış olan Dilay, burada yazdıklarını geniş bir kitleye duyurmak için çabalıyor.