Nokia 6 ve Nokia 3'ün Kamera Görselleri!

Nokia'nın orta düzey ve giriş seviye telefonları Nokia 6 ve Nokia 3'ün kamera kalitesini gösteren görseller haberimizde...

Bazı kullanıcılar MWC'de Nokia'nın PureView telefonunu bekliyordu. Nokia bunun yerine HMD orta menzilli ve giriş seviyesi segmentlerden akıllı telefonlarını duyurdu. Nokia 5 ve 3310 2017 yılının kameralarının örneklerini daha öncede sizlerle paylaşmıştık.

Nokia 6'nın kamerası nispeten 1μm'lik küçük pikselli 16MP'lik bir sensöre sahip. Diyafram aralığı ortalama f/2.0'da, ancak çift LED flaş ve Faz Algılama otomatik netleme özelliğine sahip. Xiaomi Mi Mix, 16MP 1μm f/2.0 kamera ile birlikte tanıtıldığında biraz hayal kırıklığına uğradık. Bununla birlikte, Nokia 6’nın fiyat aralığına göre, teknik özelliklerin oldukça sağlam olduğunu düşünüyoruz.

Nokia 6 Panorama Çekim;

Nokia 6’nın 8MP ön kamerası daha büyük piksellere (1.12μm) ve aynı f/2.0 diyaframa sahip. Ana kamera gibi 1080p video da kaydedebiliyor.

Nokia 3

Nokia 3'ün arka ve ön kamerası aynı f/2.0 diyaframın aralığında1.12μm pikselli 8MP sensörden oluşuyor. Bu arada Nokia, Google Pixel'in neredeyse tüm yazılımlarını aldı ve telefonlarına yükledi.

Nokia 3 selfie çekim.

dilay-kaya
Dilay Kaya
Tüm yazıları
Yakın bir zamanda Teknoce ailesine katılmış olan Dilay, burada yazdıklarını geniş bir kitleye duyurmak için çabalıyor.