Nokia'nın Yılan Oyunu Facebook'ta Hayat Buldu!

Nokia'nın efsane yılan oyunu Facebook Messenger ile yeniden geri geliyor. Nokia'nın Snake oyununu Messenger üzerinden oynayabilirsiniz...

Günümüzde telefon kullanımı aktif olduğunu hepimiz biliyoruz ancak Nokia'nın yılan oyunu ile cep telefonunuzda daha fazla vakit geçireceksiniz. Nokia telefonların evi olan HMD Global, Facebook'taki Instant Games Platformlar arası deneyimin bir parçası olan yılan oyunu küllerinden doğuyor.

Nokia'nın yılan oyunu olan Snake ilk kez 90'lı yılların sonunda telefonlardaki yerini almasının ardından 400 milyonun üzerinde telefonda severek oynandı. Birçok kişi nostaljik yapmak için eski telefonlar çıkarp oyunu oynamalarına gerek kalmadı. HMD Global herkesi Facebook'ta bulunan Instant Games platformunda bu ücretsiz oyun çevresinde birleşmeye ve arkadaşlarına meydan okumaya davet ediyor.

Yeni Yılan oyununda neler var?
Orijinalinde olduğu gibi oyuncular, puan alabilmek adına yol üstündeki elma ve böcekleri yemesi için yılanı ekranda hareket ettirecek. Yılan ne kadar yerse o kadar uzayacak ve kontrol edilmesi daha güç hale gelecek.

Her biri farklı bir düzene ve yılan derisine sahip altı seviye bulunmakta. Oyuncular, üç hızdan birini seçebiliyor. Ne kadar hızlı olunursa o kadar çok puan kazanılıyor. Ayrıca arkadaşlar ya birebir ya da grup olarak liderlik panosunda kimin en yüksek puana sahip olduğunu görebiliyor. Bu da oyuna dostça bir rekabet katmakta.


Siz Yılan oyununu sevenlerden misiniz?

dilay-kaya
Dilay Kaya
Tüm yazıları
Yakın bir zamanda Teknoce ailesine katılmış olan Dilay, burada yazdıklarını geniş bir kitleye duyurmak için çabalıyor.