Nokia 6'nın Beyaz Rengi Çıktı!

Beyaz renkli Nokia 6 şirketin sitesinden görüntülendi. Nokia 6'nın diğer ülkelerde de satışa sunulacağı hakkında bilgiler haberimizde...

Nokia 6 ilk olarak sadece siyah renk seçeneği ile geldi. Ancak bu durum bir hafta sonra değişecek. Çin'in perakendecisi JD.Com, Nokia 6'nın beyaz renk seçeneği listelendi ve akıllı telefon 11 Nisan'da satışa sunulacak.

HMD Global tarafından başlatılan ilk Nokia markalı telefon yakında dünya çapında satışa sunulması bekleniyor. Finlandiya şirketi Nokia6'nın Mayıs/Haziran ayında dünya çapında satışa sunulacağını doğruladı.

Ne yazık ki, yeni beyaz Nokia 6'nın başka ülkelerde de mevcut olacağını onaylayamıyoruz. Akıllı telefon uluslar arası pazara sunulduğunda daha fazla renk seçeneği olması güzel olurdu ancak, bu Nokia 6'nın başarısı için büyük önem taşımıyor en azından şu an için değil.

Fiyat siyah renk versiyonu ile aynı, ancak diğer ülkelerde biraz daha yüksek olacak. Nokia 6 fiyatı 220 dolara olarak belirtildi ama HMD, küresel modeli 229 €, Arte Black özel sürümünü 299 € karşılığında satacaklarını açıkladı.

Siz Nokia 6'nın beyaz rengini beğendiniz mi?

dilay-kaya
Dilay Kaya
Tüm yazıları
Yakın bir zamanda Teknoce ailesine katılmış olan Dilay, burada yazdıklarını geniş bir kitleye duyurmak için çabalıyor.