Nokia 8'e Android Oreo Güncellemesi Geliyor!

Nokia 8'in Android Oreo güncellemesini alacağı açıklandı. Nokia 8'in Android Oreo güncellemesi tarihi haberimizde...

HMD ile güçlerini bir araya getiren Nokia, fiyatına göre sunmuş olduğu performans ile dikkat çeken Android telefonlarını geçtiğimiz aylarda piyasaya sundu. Android Nougat ile çıkışını gerçekleştiren Nokia 2017 yılı bitmeden Andrid Oreo güncellemesini alacağını geçtiğimiz günlerde duyurmuştu. Ülkemizde 1.300TL'ye satılan Nokia telefonun  bile Andrid Oreo güncellemesi alması diğer telefon üreticilerine ders niteliğinde olacak.

HMD bugün amiral gemisi unvanına sahip olan Nokia 8 modeline Android Oreo güncellemesinin ne zaman geleceğini paylaştı. HMD yöneticileri Tayvan'da Nokia 8'in piyasaya çıkış için gerçekleştirdiği basın etkinliğinde Nokia 8'in Ekim ayının sonlarında Android Oreo güncellemesi alacağını duyurdu. Diğer Nokia modellerininde 2017 yılı bitmeden bu güncellemeye kavuşacağını paylaştı.

Donanım konusunda olduğu kadar yazılım konusunda da hamleler yapan HMD ve Nokia için geleceğin parlak göründüğünü söyleyebiliriz. Umarız firma güncelleme desteğini Android 9.0 P'de de vermeye devam eder.
 

 

Siz Nokia cihazlara güncelleme gelmesini bekleyenlerden misiniz?

dilay-kaya
Dilay Kaya
Tüm yazıları
Yakın bir zamanda Teknoce ailesine katılmış olan Dilay, burada yazdıklarını geniş bir kitleye duyurmak için çabalıyor.