Nokia D1C Tablet'in Özellikleri Sızdırıldı!

Nokia'nın android 7.0 sürümü ile çalışan D1C telefonundan sonra aynı model bir tablet üretti. Geekbench testinde sızıdırılan Nokia D1C tabletin özellikleri...

Nokia yeniden çıkış yapmak için kolları sıvamış durumda. Geçtiğimiz günlerde Nokia de D1C Android tabanlı telefonun hemen arkasından şimdi de aynı modelin tablet model sürümünü çıkarmayı hedefliyor. Nokia DC1 tablet olarak adlandırdığı modelinin özellikleri ve @onleaks tarafından sızdırıldı.

Alınan sızıntılara göre Nokia D1C tablet Apple iPad Pro model rakip olması bekleniyor Nokia DC1 tablet 13.8 inç büyüklüğünde 1920x1080 çözünürlüklü ekranı ile gelmesi bekleniyor. Android 7.0 nougat sürümüyle kutusundan çıkacak tablet Google Play güncellemelerini otomatik olarak alacaktır.

Nokia D1C tabletin Qualcomm Snapdragon 430 yonga seti ve 3GB RAM ve 16 GB dhili depolama alanına sahip olmasının yanı sıra 15 megapiksel flaşlı arka kamerası ve 7 megapiksel selfie kamerası ile tabletinizden resim çekebileceksiniz. Nokia D1C'nin tanıtımı ve fiyatı hakkında henüz bir bilgi pylaşılmamış önümüzdeki günlerde gelen detayları sizlere aktarmaya devam edeceğiz.


Siz Nokia D1C tabletinin özelliklerini nasıl buldunuz?

dilay-kaya
Dilay Kaya
Tüm yazıları
Yakın bir zamanda Teknoce ailesine katılmış olan Dilay, burada yazdıklarını geniş bir kitleye duyurmak için çabalıyor.