Nokia'nın Fenomen Telefonu 3310'un Özellikleri Ortaya Çıkıyor!

Sağlam telefonları üretmesiyle bilinen Nokia, yeni bir haberle gündeme geldi. Bununla birlikte popüler cihazlardan biri olan Nokia 3310 yeniden planlanıyor.

Nokia 3310 telefonu hakkında henüz birşey duymadıysanız muhtemelen ya çok küçük yaştasınız yada bütün bu yıllar bir kayannın altında yaşıyordunuz.

Nokia'nın efsanevi 3310 cep telefonunu yeniden başlatması beklenildiğinde, herkes, mobil teknolojinin 3310 yılından bu yana çok geliştiğinden, şirketin bu yeniden başlatmanın neye getireceğini anlamaya çalışıyor.

Geçmişe bir göz atın

Orijinal Nokia 3310 2000 yılında piyasaya sürüldü ve o günlerde çok popüler oldu. Şirketin 126 milyonun üzerinde birim satması o kadar popülerdi ki, 2000 yılının başlarından bahsettiğimiz gerçeğini göz önünde bulundurarak bunun önemli bir sayı olduğunu anlayabilirsiniz.

Telefonun en popüler oyunu Snake 2!

Oyunun grafikleri hakkında değer vermeye değer hiçbir şey olmamasına rağmen, 90'lı yaşlardayken oynayacağınız oyunlardan biriydi.

Eski Nokia 3310 güzel bir tasarıma sahipken, 2017 yılının bazı tasarım ipuçlarına sahip olmak için tasarım açısından şirket tarafından bazı değişiklikler olmasını bekliyoruz . Bu değişimin kökten farklı olmasını beklemiyoruz, Android işletim sistemine sahip olacak ama düşündüğümüz kadar akıllı bir telefon değil. Nokia değerlerine sadık kalacak. Bununla birlikte fiziksel tuşlarının biraz daha farklı olması bekleniyor. Belki biraz daha hafif ve ince.

Nokia 3310'un bilinen şeylerinden biri piliydi. Telefon, kelimenin tam anlamıyla tek bir şarjla günler ve haftalar idare ediyordu. Yeni Nokia 3310'dan da tam anlamıyla bunu bekliyoruz.

Peki siz yeni Nokia 3310'u almayı düşünür müsünüz?

dilay-kaya
Dilay Kaya
Tüm yazıları
Yakın bir zamanda Teknoce ailesine katılmış olan Dilay, burada yazdıklarını geniş bir kitleye duyurmak için çabalıyor.