Nokia'nın İptal Edilen Akıllı Saati'nin Resimleri Sızdrıldı!

Microsft'un Nokia'nın mobil bölümünü satın almasından sonra resimleri sızdırıldı...

Geçtiğimiz günlerde Microsft'un Nokia'nın mobil bölümünü satın almasından sonra iptal edilen akıllı saatinin resimleri sızdırıldı.

İşte o resimler:

Projenin iptalinden sonra yola Microsoft Band Fitness bilekliği ile devam etmişti.O Zamandan beri saatin çalışır durumda olduğu ve bazı fonksiyonlarının halen korunur halde olduğu görünüyordu. Saatin tek bilinen özelliği ise içerisinde bir ARM işlemci barındırıyor olması.

Son zamanlarda Nokia'nın parlak dönemleri olmasa da bu satın alımıdan önce bir çok proje üzerinde çalışmalar yürütüyordu. Şimdi ise bu akıllı saatin nasıl kulanıldığını gösteren bir hareketli görsel Twitter üzerinden sızdırıldı. Sızdırılan resimlerde bu akıllı saatin akıllı telefon üzerindeki bağlantı uygulaması görülüyor. Uygulamada ise saatin genel özellikleri hakkında bilgiler verilmiş.

Görselde görünenene göre yukarıdan aşağıya doğru parmağınızı kaydırdığınızda bildirimlere ulaşılabiliyor ve saatin üzerindeki fiziksel tuş ile ana ekrana ulaşım sağlanabiliyor.Nokia belki ilerleyen zamanlarda o günün teknolojisine uygun bir akıllı saat üzerinde çalışabilir ama Moonraker kod adlı bu akıllı saat projenin iptalinden dolayı artık gün yüzüne çıkması imkansız gibi bişey gibi görünüyor.

Peki siz Nokia'nın iptal edilen akıllı saatinin satışa sunulmasını istermiydiniz?

dilay-kaya
Dilay Kaya
Tüm yazıları
Yakın bir zamanda Teknoce ailesine katılmış olan Dilay, burada yazdıklarını geniş bir kitleye duyurmak için çabalıyor.