Stres Ve Uyku Ölçümü Yapan Yüzük Tanıtıldı!

Teknoloji firmalarının yöneldiği alanların başında gelen Giyilebilir Teknoloji alanına firmalar yatırım yapmaya devam ediyor. Şimdide akıllı yüzük tanıtıldı!

Teknoloji firmalarının yeni nesil ürünlerini tanıttığı aktivite ve uyku takip cihazlarına bir yenisi daha katıldı. Indiegogo üzerinden kullanıcıların beğenisine sunulan bu yeni cihaz diğer giyilebilir cihazlardan oldukça farklı. BioRing adı verilen bu yeni cihaz kullanıcıların aktivitelerinin takibi amacıyla kullanılıyor. İsveçli bir şirket tarafından geliştirilen yüzük daha sağlıklı beslenme, çok daha iyi uyku ve daha iyi aktivite için kullanıcıları teşvik ediyor.

Akıllı yüzükte sağlık,beslenme,uyku ve stres ölçümü için kullanılıyor. Yüzükte ayrıca 3 eksenli ivmeölçer ve empedans sensörleri de unutulmamış. Kullanıcıların kalp ritmini ölmesi için gerekli olan sensör ayrıca kullanıcıların uykularını ve kolarileriyle birlikte stres seviyelerini de ölçüyor.

10 metreye kadar suya dayanıklı olan akıllı yüzük toza ve çizilmelere karşı da dayanıklı. BioRing'in ayrıca iOS ve Android için uyumlu uygulamaları bulunuyor. Kasım ayında satışa sunulacak olan BioRing'in satış fiyatı 189 dolar olarak belirlendi.

sindar-okay
Şindar Okay
Tüm yazıları
Çayı seven, çay sevmeyeni anlamayan ne yazık ki işi gereği genelde soğuk çay içen bu dertten muzdarip.. Ayrıca iki nokta cemiyetinin başkanı (..) Hayatı genel anlamda çay ve bilgisayar ile geçer. 2004 yılından bu yana editör ve gözden geçiren olarak çalışıyor. Teknoloji alanında makale ve haber ve analizler yazdı. Hizmetlerin gerçek kullanıcıları nasıl etkilediği hakkında bilgiler ile ilgileniyor. Elbette hayatta başka şeyler yapmak için çok çalışmak gerektiğine inanıyor. Çok mu uzun oldu?