Instagram 500 Milyon Kullanıcı Sayısını Gördü!

Son zamanlarda pek çok yenilik gerçekleştiren Instagram 500 milyon kullanıcıya ulaştığını açıkladı. İşte Instagram'ın o açıklaması ve tüm detaylar!

Kullanıcıların tepkisine cevap vererek pek çok olumlu olumsuz eleştirinn merkezi haline gelen Instagram büyümeye devam ediyor. Instagram bünyesinde olan kullanıcı sayısıyla ilgili bugün bir açıklama yaptı ve 500 milyon kullanıcıya ulaştığını açıkladı.

Instagram'ın blog gönderisinden yapılan açıklamaya göre 500 milyon kullanıcının Instagram'ı kullanarak fotoğraf ve video paylaştığını açıkladı. Instagram yaptığı açıklamada hali hazırda 500 milyon kullanıcının 300 milyon adedinin hergün Instagram'ı ziyaret ettiğine de yer veriliyor. Instagram'ın geçtiğimiz yıl Eylül ayında açıkladığı rakama göre 400 Milyon kullanıcısı bulunuyordu.

Bakalım Instagram Facebook gibi 1 milyon kullanıcı sayısını ne zaman görecek ?

sindar-okay
Şindar Okay
Tüm yazıları
Çayı seven, çay sevmeyeni anlamayan ne yazık ki işi gereği genelde soğuk çay içen bu dertten muzdarip.. Ayrıca iki nokta cemiyetinin başkanı (..) Hayatı genel anlamda çay ve bilgisayar ile geçer. 2004 yılından bu yana editör ve gözden geçiren olarak çalışıyor. Teknoloji alanında makale ve haber ve analizler yazdı. Hizmetlerin gerçek kullanıcıları nasıl etkilediği hakkında bilgiler ile ilgileniyor. Elbette hayatta başka şeyler yapmak için çok çalışmak gerektiğine inanıyor. Çok mu uzun oldu?