Nokia'nın İptal Edilen Saati Yeniden Sızdırıldı!

Nokia'nın Microsof tarafından satın alınmasının ardından Nokia'nın pek çok projesi bilindiği gibi iptal olmuştu. Nokia'nın iptal olan akıllı saati birkez daha sızdırıldı!

Geçtiğimiz yıllarda Microsoft'a satılan ve bu dev satın alımın ardından pek çok projesi iptal olan Nokia'nın daha akıllı saatler popüler olmadan bir akıllı saat projesinin olduğu ortaya çıkmıştı. Nokia'nın o zamanlar proje aşamasında olan akıllı saatinin kullanıl klavvuzu Twitter üzerinden sızdırıldı.
More Moonraker bits. The smartwatch that never came to be. pic.twitter.com/pt1USBrFLM
— Core (@tfwboredom) 20 Haziran 2016
Nokia'nın sızıdırlan bu belgesinde Akıllı saatin sahip olacağı telefon uygulaması da gözler önüne seriliyor. Yukarıdan aşağı doğru kayrıdıldığında bildirim ekranına geçiş yağan saatin yanında ve üzerinde bulunan tuşlar yardımıyla kullanıcılar saat üzerinden kolayca işlerini halledebileceklerdi.
Microsoft tarafından satın alınınca Nokia'nın pek çok projesi gibi Moonraker kod adın sahip projesi de çöple buluştu. Bu da demek oluyor ki Nokia'nın bu projesi asla kullanıcılarla buluşlamayacak. Yine de kullanıcıların umudu Nokia'nın tekrardan bu alana dönmesiyle birlikte yeşerebilir.
sindar-okay
Şindar Okay
Tüm yazıları
Çayı seven, çay sevmeyeni anlamayan ne yazık ki işi gereği genelde soğuk çay içen bu dertten muzdarip.. Ayrıca iki nokta cemiyetinin başkanı (..) Hayatı genel anlamda çay ve bilgisayar ile geçer. 2004 yılından bu yana editör ve gözden geçiren olarak çalışıyor. Teknoloji alanında makale ve haber ve analizler yazdı. Hizmetlerin gerçek kullanıcıları nasıl etkilediği hakkında bilgiler ile ilgileniyor. Elbette hayatta başka şeyler yapmak için çok çalışmak gerektiğine inanıyor. Çok mu uzun oldu?