Nvidia GeForce Now, Oyun Bulutu Duyuruldu!

CES 217 kapsamında duyurulanlar arasında bulut servisi de var. Peki Nvidia GeForce Now nedir, ne işe yarar?

Windows ve MAC bilgisayarlar için iyi bir deneyim sunmayı amaçlayan Nvidia GeForce Now servisi Nvidia tarafından duyuruldu. CES fuarında tanıtılan teknolojik ürünlerin yanısıra hayatımızı kolaylaştıracak servisler de tanıtılıyor. Bunlardan biri olan Nvidia GeForce Now, fuarın önemli isimlerinden biri olmayı başarıyor.

Peki Nvidia GeForce Now nedir?

Oyun sistemi konsepti üzerinde çalışmalar yapan firma bulut tabanlı bir servis hazırladı. Bununla birlikte artık MAC ve Windows kullanıcıları oluşturmuş olduğu bulut tabanlı oyun servisleri aracılığıyla oyunlarını istedikleri yerde akıcı bir şekilde oynayabilecek. Stream yöntemii sayesinde elinizdeki bilgisayar donanımsal olarak yeterli bile değilse Nvidia GeForce Now servisinde bulunan tüm oyunları oynamanız mümkün olacak.

Nvidia GeForce Now bulut tabanlı sistemin sunucu sistemleri ise GTX 1080 ekran kartlı sistemlerden oluşmaktadır. Dolayısıyla üst düzey sistemler belli bir ücret karşılığında bulut tabanlı oyun servislerinden yararlanabiliyor böylece farklı bir deneyim yaşıyor.

Nvidia GeForce Now servisinin fiyatı ise saat olarak açıklandı. Firma oyunseverlere 20 saatlik kullanım bedeli olarak 25 dolarlık bir fiyat sunuyor. Yani ülkemizde bu oyun servisini kullanmak isteyen oyuncular 20 saatlik bulut tabanlı oyun servisine ulaşmak için 90 TL'yi gözden çıkarması gerekiyor. Ayrıca bu servis için internetinizin olması gerekiyor.

Peki siz Nvidia GeForce Now servisini kullanmayı düşünür müsünüz?

dilay-kaya
Dilay Kaya
Tüm yazıları
Yakın bir zamanda Teknoce ailesine katılmış olan Dilay, burada yazdıklarını geniş bir kitleye duyurmak için çabalıyor.