Samsung, Yeni QLED TV Serisini Tanıttı!

Samsung, CES 2017 kapsamında piyasaya çıkaracağı en iyi TV'ler olabilecek yeni QLED TV serisini tanıttı.

Samsung, OLED TV serisini bugün resmen tanıttı. Bir süredir konuşulan televizyonlar bugün CES fuarında görücüye çıktı. Peki QLED TV nedir? Gelecekteki televizyon izleme deneyimimiz için tam olarak ne anlama gelir?

Her zaman olduğu gibi QLED'in ne anlama geldiğini açıklayarak başlayacağız. QLED TV'i Samsung'un yeni teknolojisini Quantum dot teknolojisi daha geniş renk aralığında daha iyi bir deneyim sunuyor. Fuarda karşımıza açıkan QLED TV'ler ile Samsung piyasada LG ile sert bir rekabete girecek.

Yeni seride Samsung, Q7, Q8, Q9 modellerini CES kapsamında tanıttı. Her yıl olduğu gibi bu yılda şaşırtmayarak farklı bir tasarımla kullanıcıların karşısına çıkan Samsung, yeni televizyonlarda geliştirilmiş renk performansıyla öne çıkıyor. Ayrıca yüzde yüz renk hacmi üreterek parlaklık seviyesine bakılmaksızın tüm renkleri en iyi şekilde aktarmayı amaçlıyor.

Görünmez bağlantı kablosu!

Yeni QLED TV'ler ile kabloları ortadan kaldırmak isteyen Samsung bu konuyla ilgili yeni bir düzenleme yaparak "Görünmez Bağlantı" kablosu kullanacağı da belirtti. Bu sayede televizyona bağlı olan tüm kablolar tek bir çevre biriminde yer alacak.

Akıllı görünüm uygulamasıyla QLED TV'ler ile akıllı telefonunuzla bağlantı sağlamanız da mümkün olacak. Henüz yeni teknoloji QLED TV'lerin fiyatı hakkında Samsung, cephesinden bir rakam gelmedi ancak tasarım ve özellikleri bakımında yüksek bir fiyatla gelmesini bekliyoruz.

Peki siz Samsung'un televizyonlarını seviyor musunuz?

dilay-kaya
Dilay Kaya
Tüm yazıları
Yakın bir zamanda Teknoce ailesine katılmış olan Dilay, burada yazdıklarını geniş bir kitleye duyurmak için çabalıyor.