Chromebook, Yeni 2 Chromebook Modeli Tanıttı!

Chromebook Plus ve Chromebook Pro modelleri bugün CES kapsamında tanıtıldı. İşte iki modelin özelilkleri ve fiyatı..

Chrome OS, Google Play Store'dan Android uygulamalarına erişmenize olanak sağladığı için dokunmatik ekranıyla geliyor. Chromebook Plus ve Chromebook Pro, geliştirilmiş kalem çoklu görev yeteneklerini ekleyerek daha da ileri gidiyor. Her iki modelinde ortak özellikleri arasında 2400x1600 çözünürlüklü LED ekran bulunuyor.

4 GB LPDDR3 RAM'in yer aldığı cihazlarda 32 GB boyutunda depolama alanı eşlik ediyor. CES 2017'deki tanıtılan Samsung'un yeni gözdelerinden olan Chromebook Plus ve Chromebook Pro modelleri 12.3 inçlik ekrana sahiptir. Sistemin sağ tarafında ortaya çıkan ve Google Keep ile Google Play Store uygulamalarla not almanıza olanak sağlayan bir kalem bulunmaktadır.

Bu kalem ile istediğiniz çizimleri akıcı bir şekilde gerçekleştirebilirsiniz. Chromebook Plus modeli özel olarak hazırlanan altı çekirdekli OP1 işlemcisinden güç alıyor. Chromebook Pro modeli ise Intel'in Core M3 işlemcisini bulundurmaktadır. USB-Cportu üzerinden sarj olan yeni Chromebook modellerinde microSD kart girişi de yer alıyor. Samsung, şık bir tasarımla kullanıcıları etkilemeyi başaran bilgisayarlarıyla hayranlarını mutlu etmek istiyor.

Chromebook Plus ve Chromebook Pro modellerinin fiyatı ise 450 dolardan başlayacak. Şubat ayında satışa çıkması beklenen cihazlar ön siparişe açılmış durumda.

Peki siz Samsung'un yeni bilgisayarlarını nasıl buldunuz?

dilay-kaya
Dilay Kaya
Tüm yazıları
Yakın bir zamanda Teknoce ailesine katılmış olan Dilay, burada yazdıklarını geniş bir kitleye duyurmak için çabalıyor.