OnePlus 5, Galaxy S8'in Katili Olabilir!

OnePlus 5 bu yaz dünya çapında piyasaya sunulacak. Bir sonraki OnePlus akıllı telefonuyla ilgili yeni sızıntı doğruysa Galaxy S8'in katili olabilir.

Şirket, geçen yılki OnePlus 3T'nin halefi için OnePlus 5'e atlayarak OnePlus 4'ün adını tamamen atlıyor. Filmin arkasındaki sebep ise ilginç. Doğu Asya ülkelerinde en yaygın olan ve dört numarayı şanssızlıkla birleştiren yaygın bir batıl inanç.

Neyse ki konumuz o değil.

Teknoloji bloguna göre sızdırılan OnePlus 5 Geekbench skoru güvenilir bir kaynak tarafından doğrulandı. OnePlus 5, Samsung'un en yeni ahizesinden daha hızlı görünüyor. Bilgiler doğruysa, OnePlus 5 Galaxy S8'den daha hızlı olacaktır. Geekbench puanı, kullanıcıların spesifikasyonların detaylarına bulaşmadan, farklı bilgisayarlardaki ve farklı platformlardaki performansı hızlı bir şekilde karşılaştırmalarına yardımcı olmak için tasarlanmıştır.

OnePlus 5'in, Galaxy S8 ile aynı Qualcomm Snapdragon 835 yonga setinden güç aldığı söyleniyor bu güç farkı büyük olasılıkla OnePlus'da daha fazla RAM'den kaynaklanıyor. OnePlus 5 ayrıca Android 7.1 Nougat'ın farklı bir sürümünü çalıştıracak.

OnePlus'ın, 23MP'lik bir arka kamera ile birlikte 16MP öne bakan bir video çağrı kamerasını dahil etmeyi planladığı tahmin ediliyor. Bununla birlikte, One Plus 5'in arkadaki, iPhone 7 Plus, Huawei P10 ve LG G6'ya benzer bir çift kamera kurulumunu içereceği de bir diğer iddia.

dilay-kaya
Dilay Kaya
Tüm yazıları
Yakın bir zamanda Teknoce ailesine katılmış olan Dilay, burada yazdıklarını geniş bir kitleye duyurmak için çabalıyor.