Yeni iPhone SE Modeli Geliyor Olabilir!

2017 yılında Apple'dan 3 farklı telefon modeli bekliyorduk ancak son sızıntılar işi değiştirdi.

Söz konusu sızıntı yeniden tasarlanan iPhone SE'yi işaret ediyor. iPhone 7S, iPhone 8'in dedikoduları gündemden düşmezken şimdide ortaya atılan iddiaya göre Apple, iPhone SE üzerinde çalışıyor.

İlk kez geçen yıl piyasaya çıkan iPhone SE, Apple'ın iPhone ürün grubunun ayrılmaz bir parçası oldu ve şirketin küçük ahizeleri arayan alıcılara üst düzey özellikleri olan cebinde bir iPhone sağlama konusundaki ilgisini doğruladı. Apple'ın amiral gemisi iPhone'lar kadar etkileyici olmadığı için medya cihazı tamamen unuttu.

Belki de tasarım eksikliği bunun büyük bir nedeni. iPhone 5s, spor iPhone 6s içlerine benziyor ve daha düşük fiyatlama bazı müşteriler için oldukça popüler hale geldi ancak Apple bu son Mart ayında yeni bir model yayınlamama kararı aldı. Fakat Asya'dan gelen yeni bir sızıntı Apple'ın yakın gelecekte büyük bir yeniden tasarımla iPhone SE'yi güncelleyebileceğini gösteriyor.

Sızdırılan görüntüde iPhone SE'nin arka paneli görünüyor. Dikkat çeken nokta ise dikey kameraya sahip olması. Çift lensli bir kamera yerine kameraya ve flaş kuruluma bakıyoruz. İletinin Google Translate tercümesi, görüntüyü yayınlayan kişinin, iPhone SE bileşeninin camdan yapıldığını belirtiyor. Yeni iPhone SE, WWDC 2017'de açığa çıkabilir.

Peki siz iPhone SE 2 modeli için ne düşünüyorsunuz?

dilay-kaya
Dilay Kaya
Tüm yazıları
Yakın bir zamanda Teknoce ailesine katılmış olan Dilay, burada yazdıklarını geniş bir kitleye duyurmak için çabalıyor.