OnePlus 5, OnePlus 3T'den Daha Fazla Pahalı Olacak!

OnePlus 5, Perşembe günü Çin'in ünlü sanayi analistlerinden Pan Jiutang tarafından yapılan OnePlus 3T'den daha pahalı olacağı belirtildi.

OnePlus'ın CEO'su bu yaz piyasaya sürülecek olan OnePlus 5'in en ince amiral telefonu olduğunu söyledikten sonra fiyatlarıyla ilgili yeni analistler de gün yüzüne çıktı. Jiutang, OnePlus 5'in fiyat etiketinde bir artışa neden olacağına inandığı birkaç farklı gerekçe göstererek yaklaşmakta olan OnePlus amiral gemisinin fiyatlamasıyla ilgili tahminlerini paylaşmak için sosyal medya web sitesi Weibo'ya girdi.

OnePlus 5 beklendiği gibi üst düzey donanımla birlikte gönderildiğinde, üretim maliyetleri muhtemelen önceki fiyatlarına göre daha yüksek olacak ve bu tür farklılıkların geleneksel olarak tüketicilere nasıl aktarılabileceği göz önüne alındığında, Çinli tüketici elektroniği üreticisi muhtemelen Analist, cihazın fiyatıyla ilgili artışlar olacağını belirtti.

Aynı şekilde, pazar birçok nedenden ötürü OnePlus 5'e karşı büyük bir talep görecek ve Guangdong merkezli Shenzhen telefon üreticisi fiyatı yükseltmek istiyor olabilir çünkü Jiutang spekülasyon yapabilir.

Peki siz OnePlus telefonlarını beğeniyor musunuz?

dilay-kaya
Dilay Kaya
Tüm yazıları
Yakın bir zamanda Teknoce ailesine katılmış olan Dilay, burada yazdıklarını geniş bir kitleye duyurmak için çabalıyor.