Galaxy S8 Plus'ın Daha Büyük Versiyonu Satışa Sunuldu!

6GB RAM varyantı ve 128GB depolama kapasitesine sahip Samsung Galaxy S8 +, şirket tarafından Hindistan'da piyasaya sunuldu.

Samsung, Hindistan'da 6GB RAM ve 128GB dahili depolama ile Galaxy S8 + 'nin yeni bir varyantını tanıttı. Galaxy S8 Plus'ın yeni varyantı Midnight Black rengi ile satışa sunulacak. Çerçevesiz çift kenar Infinity spor ekranıyla dikkatleri üstüne çeken Samsung, Hindistan pazarındaki amiral gemisi Galaxy S8 ve Galaxy S8 + akıllı telefonların başarısının ardından daha büyük RAM ve dahili depolama alanına sahip yeni modeli piyasaya sürdüğünü açıkladı.

Yeni varyant 6GB RAM ve 128GB dahili depolama ile birlikte geliyor. Yeni Galaxy S8 +, Samsung Pay ve kişisel asistanı Bixby ile birlikte geliyor. Kısa süre önce piyasaya çıkan Galaxy S8 ve Galaxy S8 + 'in başarılı performansı, Samsung'un premium akıllı telefon segmentindeki eşsiz üstünlüğünü ortaya koyuyor. 6GB RAM ve 128GB dahili belleği ile en yeni Galaxy S8 + varyantı tüketicilerimize özgürlüğünü sağlayacak diyen Samsung, bu telefonun diğer ülkelerde piyasaya sürülüp sürülmeyeceği konusunda birşey söylemedi.

Peki siz Samsung'un Hindistan ayrıcalığı için ne düşünüyorsunuz?

dilay-kaya
Dilay Kaya
Tüm yazıları
Yakın bir zamanda Teknoce ailesine katılmış olan Dilay, burada yazdıklarını geniş bir kitleye duyurmak için çabalıyor.