Opera Mini Yeni Özelliklerle Geliyor!

Opera'nın mobil platformlar için geliştirdiği Opera Mini tarayıcısı, yeni özellikleri ile güncellendi...

Son zamanlarda masaüstü bilgisayar kullanımı azaldı. İnternet tarayıcıları arasında yaşanan savaş son zamanlarda mobile doğru gidiyor. Chrome ile Firefox arasındaki rekabete son dönemlerde yapmış olduğu atılımlar Opera ile dahil olmuş ve birçok noktada rakiplerini geride bırakmayı başarmıştı.

Opera şimdi mobil platformunda yenilikler sunmaya devam ediyor. Opera Mini için yayınlanan güncelleme ile beraber uzun zamandır beklenen bir özelliğide beraberinde getiriyor.

Opera Mini güncellemesi ile Facebook uygulamasına gerek kalmadan Opera Mini üzerinden direk olarak Facebook zaman tünelinizi görüntüleyebilirsiniz. Sonn güncelleme ile artık videoları sıkıştırarak yer tasarrufu yapmanız mümkün. Opera Mini'ye gelen diğer özellik ise indirme yöneticisi. Bildiğiniz üzere Android veya iOS cihazlarda tarayıcı üzerinden birşey indirmek için otomatik olarak indirme linki için yeni bir sekme açılır ve indirme işlemi o sekmeden gerçekleşir.

Opera Mini'nin güncellemesi ile artık tıkladığınız indirme linklerini direk olarak o sayfa üzerinde açacak ve indirme yöneticisinden yaptığınız indirmeleri görebileceksiniz.

Siz Opera Mini'nin yeni özelliğini nasıl buldunuz?

dilay-kaya
Dilay Kaya
Tüm yazıları
Yakın bir zamanda Teknoce ailesine katılmış olan Dilay, burada yazdıklarını geniş bir kitleye duyurmak için çabalıyor.