Yine Samsung Yandı!

Samsung'un Galaxy S8 modelinin tanıtım öncesi şirket yanmaya devam ediyor. Samsung'un mağazası yandı!

Samsung'un yangınlarla uğraştığı ilk olay bu değil. Geçen yıl yanan Galaxy Note 7 fiyaskosundan sonra satışlar sonlandırılmıştı. Aynı zamanda Samsung'un çamaşır makineside patlamıştı ve bu gerekçe gösterilerek Samsung'un ürünleri geri toplanmıştı. Yaşanan bu iki olayın ardından müşteriler tepki gösterdi.

Bugün ise bu olaylara bir yenisi daha eklendi. Channel News Asia, Singapur'daki bir Samsung outlet mağazasının bu sabah yandığı için alışveriş merkezindeki komşu dükkanların geçici olarak güvenlik ve temizlik için kapanmasına neden olduğunu belirtti.

Güney Koreli telefon üreticisi bugün yapılan açıklamada; "Mağazanın açılış saatlerinden önce Salı sabahının erken saatlerinde AMK Hub'daki Samsung Experience Store'da bir yangın çıktı. Yangın, depoda su fıskiyeleri tarafından söndürüldü ve olay sırasında kimse yaralanmadı. Şu anda mülk hasarını değerlendiriyoruz ve yangın nedenini belirlemek için yetkili makamlarla yakın bir çalışma içindeyiz." ifadelerini kullandı.

Samsung, araştırmalar devam ederken mağazanın geçici olarak kapalı kalacağını söyledi. Samsung yarın Galaxy S8'i duyuracak. Umarız Galaxy S8 de alevler içinde yanmaz.

Sizce Galaxy S8'de böyle bir sorunla karşılacak mıyız?

dilay-kaya
Dilay Kaya
Tüm yazıları
Yakın bir zamanda Teknoce ailesine katılmış olan Dilay, burada yazdıklarını geniş bir kitleye duyurmak için çabalıyor.