Oppo F1 Plus Bomba Gibi Geliyor!

Çin'in önemli akıllı telefon üreticilerinden olan Oppo'nun yeni akıllı telefonunun özellikleri şaşırttı! İşte Oppo'nun F1 Plus modelinin özellikler!

Akıllı telefon pazarında Çin'li firmaların egemenliği giderek artıyor. Çinli üreticilerin karşısında diğer üreticiler akıllı telefonlarını çok daha pahalı fiyattan satartken Çinli firmalar ürettiği üst model akıllı telefonları çok daha ucuza satıyor. Çin'in önemli akıllı telefon üreticilerinden olan Oppo'nun yeni modeli Oppe F1 Plus daha çıkmadan özellikleriyle kullanıcıların dikkatini çekmeyi başardı.

Oppo F1 Plus ile 13 MP arka kamera ve diğer modellerde hiç rastlamadığımız bir şekilde daha üstün 16 MP ön kamera ile geliyor. Ayrıca cihazda home butonu içinde parmak izi alıcısı gizli. Oppo'nun yeni canavarı gücünü sekiz çekirdekli MediaTek Helio P10 işlemciden alıyor ve telefonda tam tamına 4 GB RAM bulunuyor. Oppe F1 Plus, 5.5 inç Full HD AMOLED ekran ile gelirken, Kullanıcıların yaşayacağın en büyük sorun ise 2850 mAh kapasiteli batarya bulunuyor olması. VOOC Flash Charge hızlı şarj teknolojisiyle çok kısa sürede hızlı şarj olabilen Oppo'nun yeni canavarı, Google Android'in Lollipop üstüne ColorOS arayüzünü kullanıyor. Akıllı telefon, 4G LTE bağlantısı hazır ve 64 GB dahili depolama alanıyla geliyor. Son olarak Oppo'nun yeni canavarının fiyatı ise Avrupa’da 390 Avro, Birleşik Krallık’ta 299 Pound olacak.

sindar-okay
Şindar Okay
Tüm yazıları
Çayı seven, çay sevmeyeni anlamayan ne yazık ki işi gereği genelde soğuk çay içen bu dertten muzdarip.. Ayrıca iki nokta cemiyetinin başkanı (..) Hayatı genel anlamda çay ve bilgisayar ile geçer. 2004 yılından bu yana editör ve gözden geçiren olarak çalışıyor. Teknoloji alanında makale ve haber ve analizler yazdı. Hizmetlerin gerçek kullanıcıları nasıl etkilediği hakkında bilgiler ile ilgileniyor. Elbette hayatta başka şeyler yapmak için çok çalışmak gerektiğine inanıyor. Çok mu uzun oldu?