Twitter'a Beklenen Özellik Geliyor!

Mikro blog sitesi Twitter'a pek çok yeni özelliğin gelmesi konuşuluyor. Twitter tarafından yapılan açıklamata göre Twitter'ın popüler butonlarına bir yenisi daha eklendi!

Blinidği gibi Twitter üzerinde pek çok zellik isteniyor. Bunlardan en önemlisi de 140 karakter sorunu. Ancak bu yeniliği getirmeyeceğini Twitter aaçıklamıştı. Bilindiği gibi Twitter'da : “Yanıtla”, “Retweetle”, “Beğen” ve “Daha Fazla” buyonları nulunuyor. Artık bu butonlara bir yenisi daha ekleniyor. Yeni buton'da DM butonu.
Twitter'a gelen bu güncelleme, DM özelinde var olan sohbetleri daha da zenginleştirmek adına önemli bir adımlardan biri oldu. DM fonksiyonu bugünden itibaren iOS ve Android sistemleri üzerinde aktif hale gelecek.
sindar-okay
Şindar Okay
Tüm yazıları
Çayı seven, çay sevmeyeni anlamayan ne yazık ki işi gereği genelde soğuk çay içen bu dertten muzdarip.. Ayrıca iki nokta cemiyetinin başkanı (..) Hayatı genel anlamda çay ve bilgisayar ile geçer. 2004 yılından bu yana editör ve gözden geçiren olarak çalışıyor. Teknoloji alanında makale ve haber ve analizler yazdı. Hizmetlerin gerçek kullanıcıları nasıl etkilediği hakkında bilgiler ile ilgileniyor. Elbette hayatta başka şeyler yapmak için çok çalışmak gerektiğine inanıyor. Çok mu uzun oldu?