Oppo R11'in Özellikleri Netleşiyor!

Oppo, bir sonraki ana akıllı telefon olan Oppo R11'i 10 Haziran'da piyasaya çıkarmaya hazırlanıyor. Peki yeni telefon nasıl olacak?

Telefon bir haftadan kısa bir sürede çeşitli listelerde ve sızıntılarda görüldü. En yeni bilgiler Geekbench listelerinden geliyor. Oppo R11, 1.84 GHz hızında çalışan 8 çekirdeğe sahip bir Snapdragon işlemcisi ile çıkacaktı. Listede "anakart" olarak belirtildiği gibi muhtemelen Snapdragon 660 SoC olacaktır. Geçmiş sızıntıların göz önüne alınması gerekiyorsa, Oppo R11 ve Oppo R11 Plus , metal birleşik tasarıma sahip olacak. Spesifikasyonlar hakkında konuşan Oppo R11, 5.5 inçlik Full HD AMOLED ekrana sahip olacakken R11 Plus, 6 inçlik Full HD LCD ekran gösterecek.

Kaputun altında, Oppo R11, 4GB RAM, daha büyük modeli ise 6GB RAM paketi bulunduracak. 128GB'a kadar microSD kart desteği olacak. Qualcomm Snapdragon 660, 630 yonga setleri, orta sınıf akıllı telefonları ilginç hale getirmek için tasarlandı. Oppo R11'in 10 Haziran'da ülkesi Çin'de piyasaya çıkması bekleniyor. Akıllı telefonun ne zaman uluslararası pazarlara çıkacağı konusunda bir işaret yok.

Dahası, telefon 4GB RAM ile gösteriliyor. Bunların hepsi Geekbench listelerinde mevcut olan tüm ayrıntılardır. Bununla birlikte, geçmişte cihaz üzerinde daha fazla ayrıntı tespit edilmiştir. Önceki sızıntılar, Oppo R11'in 5.5 inç tam HD AMOLED ekrana sahip olacağını gösteriyor. Telefonun en göze çarpan kısmı, bununla birlikte gelen çift kameralardır. Arkada 20MP + 16MP kamera ve ön 20 MP kamera bulunduruyor. Tüm selfie bağımlıları için iyi bir tercih olacak.

dilay-kaya
Dilay Kaya
Tüm yazıları
Yakın bir zamanda Teknoce ailesine katılmış olan Dilay, burada yazdıklarını geniş bir kitleye duyurmak için çabalıyor.